Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek jogosan tettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan tettem vagy ezzel túllőttem a célon?

Figyelt kérdés

Párommal 3 éve vagyunk együtt. Minden jól működött. Nem hanyagoltam el semmilyen téren.

Eddig úgy éreztem tökéletes az összhang köztünk.

Tudni kell rólam, hogy nagyon nehezen bízok meg valakiben. Ezt ő is nagyon jól tudja. A kapcsolatunk legelején megmondtam neki, hogy nagyon sok mindent tolerálok, megbocsátok kivéve a megcsalást.Azt is mondtam neki, hogyha ne adj' isten felbukkana az életünkben egy felesleges 3. személy akkor azt mondjuk el egymásnak.

Nemrég megtudtam,hogy megcsalt az egyik munkatársával. Rákérdeztem és nem tagadta. Könyörgött, hogy "bocsássak meg neki, csak egy botlás volt, helyre fogja hozni."

Akkorát csalódtam benne mint eddig senki másban. Tudta,hogy a megcsalás érzékeny téma nálam mégis megtette.

A dühtől nem tudtam ésszerűen gondolkozni. Csak az járt a fejemben, hogy miért tette ezt ha szeret?? Látszólag megbocsatottam neki de ez nem volt igaz.

Van egy ismerősöm. Köztudott,hogy vonzódik hozzám. Sose tagadta. Kismilliószor bepróbálkozott már nálam de mindig elutasítottam.

Szégyellem bevallani de fájdalmat akartam okozni a páromnak. Érezze nekem mennyire fáj.

Ezt a bizonyos ismerősöm áthívtam magunkhoz direkt akkora mire párom haza szokott érni a munkából.

Természetesen ismerősöm nem tiltakozott. Át is jött. Lefeküdtem vele.

Már öltözni kezdtünk mire hazaért párom.

Amikor megláttam a kétségbeesett arcát ami olyan volt amilyen az enyém volt nem is olyan rég miatta, úgy éreztem elégtételt tettem. Könnyezve mondta, hogy ezt nem gondolta volna rólam.

Osszepakoltam a cuccomat és visszaköltöztem a saját albérletembe.

Így visszagondolva elég gyerekes voltam. De legalább könnyebben teszem túl magam ezen az egészen.

A kapcsolatunk a megcsalása miatt úgyse működött volna. Nem tudtam volna újra bízni benne.

2016. szept. 3. 08:22
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem jogos volt, elvégre ha ő megteheti te miért ne tehetnéd, csak teljesen felesleges. Elválhattatok volna egymástól bosszúhadjárat nélkül is, benned akkor is ott van a tüske hogy megcsalt, ez ettől nem fog elmúlni, ő meg talán a következő kapcsolatában kétszer is meggondolja mielőtt megcsalja a párját, ebből azonban neked már semmi hasznod nincsen.

Én azt javaslom hogy ne rágd magad rajta, megtörtént, kész, vond le a tanulságot és éld tovább az életed.

2016. szept. 3. 08:58
 12/45 A kérdező kommentje:

"Gondolom, akkor a kérdést is csak azért írtad ki, mert dicsekszel, nem azért, mert bánt a dolog."

Nem dicsekedni akartam. Nem vagyok rá buszke amit tettem.

Túlzottan nem bantam meg. De visszagondolva nem tennem meg.

Nem erdekel ha azt gondolja, hogy kár volt ram pazarolnia az idejet. En ugyanezt gondolom rola.

2016. szept. 3. 09:00
 13/45 anonim ***** válasza:
61%
Jól tetted.
2016. szept. 3. 09:05
 14/45 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem is jól tetted.

Ha mondjuk újra akartad volna vele kezdeni, akkor lehet nem lett volna jó ötlet, de így teljesen jogos volt, és szerintem én is ezt tettem volna a helyedben. Úgysem akartad vele folytatni, és legalább megkapta amit megérdemelt. Helyesen cselekedtél, hiába volt gyerekes, és hiába lettél olyan mint ő. 26/N

2016. szept. 3. 09:20
 15/45 Noren1989 ***** válasza:
82%
Erkölcsi győzelmet nem tudtál sajnos aratni. Ezért is mondom mindig...nehéz az embereknek a saját természetükön felülkerekedni.
2016. szept. 3. 09:47
 16/45 anonim ***** válasza:
60%
Ebből az jön le, alig vártad, hogy megcsaljon a párod. Ezzel rögtön önigazolást szereztél, hogy a másiknak aláfeküdjél. Nem csal meg a párod, akkor is megteszed, talán kicsit később.
2016. szept. 3. 09:52
 17/45 anonim ***** válasza:
44%
A kapcsolatuk elején megmondta hogy a megcsalást nem tudja megbocsájtani, szerintem ez eléggé egyértelmű, nem értem hogy egyáltalán a phaszi mit képzelt magáról. Egyáltalán nem tudom elítélni a tettedet, egyedül a kollégaddal nem voltál szerintem tisztességes. Bár szerintem annyira bem bánja. :)
2016. szept. 3. 09:54
 18/45 A kérdező kommentje:

"Nem csal meg a párod, akkor is megteszed, talán kicsit később."

Soha de soha a budos eletbe nem csaltam volna meg ha ő se tette volna velem! Rengeteg ferfit utasitottam el a kapcsolatunk alatt! Lett volna rá alkalmam. De nem tettem mert szerettem.

Aki azt írta, hogy biztos alig vártam, hogy megcsaljon, azt meg biztos nem csalták meg! Nem a szex örömei miatt fekudtem le az ismerosommel! Ha eddig nem jottel volna rá.

2016. szept. 3. 09:58
 19/45 anonim ***** válasza:
100%

jobban jártál volna,hogyha amikor kiderült a megcsalása,akkor összecuccolsz és elköltözöl tőle. utána idővel ha túllendülsz rajta,akkor meg elkezdtél volna új kapcsolatokat kialakítani.

jobban fájt volna a párodnak,hogyha tényleg ott hagyod és később boldognak lát.

ez a mostani húzás elég gyerekes volt. tudom,hogy bosszú meg minden, de ezzel nem igazán állítottál ki jó véleményt magadról.

2016. szept. 3. 10:10
 20/45 A kérdező kommentje:

"de ezzel nem igazán állítottál ki jó véleményt magadról."

Tisztában vagyok ezzel.

De ha nem tettem volna meg akkor még most is azon görcsölnék, hogy mivel erdemeltem ezt ki.

Így nem fáj annyira. Hiába volt gyerekes húzás a részemről.

2016. szept. 3. 10:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!