Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszakad a szívem hogy a volt párom mással van. Valami tanács?
Sziasztok!
A volt párom, akivel a közös életünket tervezgettük az elmúlt fél/egy évben, és konkrétan megkérte a kezemet,februárban szakított velem. Ezután még 2hónapig hetente megkeresett,majd egyik hétről a másikra közölte velem hogy másokkal ismerkedik. A múlt héten megtudtam hogy együtt van egy nővel. Szinte megszakad a szívem ha belegondolok......teljesen össze vagyok zavarodva.Már nem tudom mit gondoljak róla,meg erről az egészről. Félek,hogy mikor már túllépnék rajta, akkor fog megkeresni. :( Kitelik tőle.
Vagy ràjön vagy nem.De erre nem lehet alapozni az életet,hogy àllandóan erre vàrsz és szàmítasz. :/
Amúgy a múlt héten kérdezett rólam a nővérétől. (Mert jóban vagyok vele am.) Ha màr tovàbblépett-ami szerintem elég gyors ez igazi tovàbblépéshez-, akkor mit érdekli őt hogy hol vagyok és mit csinàlok??Nem mindegy?
#5 Noreen!Most értettem meg amit írtál! :D Hogy játszmázásnak szánta...
Szerintem azért elég durva dolog ilyennel játszani/viccelni,nem?? Akármit is akart vele elérni...:O Ez sokszor baj volt pl.,hogy gyakran nem megbeszélni akarta velem a dolgainkat,hanem cserébe gyerekesen viselkedett. Nem tudom az adott szituációban hogy lehet ezt lereagálni..felnőttnek érzem magam,és elég nehéz elhinni hogy 30-on felül egy férfi gyerekes dolgokkal próbálkozik,ahelyett hogy megbeszélné a párjával a problémáját, az adott szituációt,akivel évek óta együtt van.
Mondjuk a férfiak amúgy is nehezebben nyílnak meg érzelmileg. De akkor is!
Valószínűleg nem.Csak hàt a remény hal meg utoljàra.Meg én olyan ember vagyok,hogy ha valamit igazàn szeretnék,azért tűzön-vízen keresztülmegyek!!!Persze ez nem rajtam múlt...egyszerűen làtta rajtam hogy amikor ilyen,az nekem nem jó.De kinek lenne jó? :/
Ez a nő dolog meg nem tudom elmondani szavakkal mennyire fàj!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!