Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Megszakad a szívem hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszakad a szívem hogy a volt párom mással van. Valami tanács?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A volt párom, akivel a közös életünket tervezgettük az elmúlt fél/egy évben, és konkrétan megkérte a kezemet,februárban szakított velem. Ezután még 2hónapig hetente megkeresett,majd egyik hétről a másikra közölte velem hogy másokkal ismerkedik. A múlt héten megtudtam hogy együtt van egy nővel. Szinte megszakad a szívem ha belegondolok......teljesen össze vagyok zavarodva.Már nem tudom mit gondoljak róla,meg erről az egészről. Félek,hogy mikor már túllépnék rajta, akkor fog megkeresni. :( Kitelik tőle.

2016. aug. 16. 10:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
46%
Menj el dolgozni napi 10 órába. Nekem bevált.
2016. aug. 16. 11:13
 12/19 A kérdező kommentje:

Vagy ràjön vagy nem.De erre nem lehet alapozni az életet,hogy àllandóan erre vàrsz és szàmítasz. :/

Amúgy a múlt héten kérdezett rólam a nővérétől. (Mert jóban vagyok vele am.) Ha màr tovàbblépett-ami szerintem elég gyors ez igazi tovàbblépéshez-, akkor mit érdekli őt hogy hol vagyok és mit csinàlok??Nem mindegy?

2016. aug. 16. 12:19
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem mindegy. Azért mert tovább lépett, még nem szűntél meg az életében. Az életének egy részében jelen leszel. És tök természetes, hogy érdeklődik felőled. De ez nem jelenti azt, hogy vissza szeretne hozzád menni. Nekem az összes exem érdeklődött rólam, hogy mi van velem. Egyik sem jött vissza.
2016. aug. 16. 13:42
 14/19 A kérdező kommentje:
Hàt ha én tovàbblépek,akkor nem igazàn érdekel hogy mi van a màsikkal...és ismerem őt.De persze ettől még bàrmi lehetséges.
2016. aug. 16. 13:57
 15/19 A kérdező kommentje:

#5 Noreen!Most értettem meg amit írtál! :D Hogy játszmázásnak szánta...

Szerintem azért elég durva dolog ilyennel játszani/viccelni,nem?? Akármit is akart vele elérni...:O Ez sokszor baj volt pl.,hogy gyakran nem megbeszélni akarta velem a dolgainkat,hanem cserébe gyerekesen viselkedett. Nem tudom az adott szituációban hogy lehet ezt lereagálni..felnőttnek érzem magam,és elég nehéz elhinni hogy 30-on felül egy férfi gyerekes dolgokkal próbálkozik,ahelyett hogy megbeszélné a párjával a problémáját, az adott szituációt,akivel évek óta együtt van.

Mondjuk a férfiak amúgy is nehezebben nyílnak meg érzelmileg. De akkor is!

2016. aug. 16. 21:10
 16/19 A kérdező kommentje:
Még mindig nem túl jó a helyzet.Főleg mert nagyon ingadozó a hangulatom.Igyekszem,de pokolian nehéz.Főleg hogy most érdeklődött is felőlem...jelzéseket küldött,miközben együtt van a nőjével.
2016. szept. 11. 19:19
 17/19 Noren1989 ***** válasza:
No, köszi, hogy megértetted...ez igazából nevelési probléma. A szüleivel szemben nyilván elég volt ez a gyerekes vagdalkozás. Tudatosítsd magadban, hogy ez igazán hosszù távon sem változott volna.
2016. szept. 11. 20:11
 18/19 A kérdező kommentje:

Valószínűleg nem.Csak hàt a remény hal meg utoljàra.Meg én olyan ember vagyok,hogy ha valamit igazàn szeretnék,azért tűzön-vízen keresztülmegyek!!!Persze ez nem rajtam múlt...egyszerűen làtta rajtam hogy amikor ilyen,az nekem nem jó.De kinek lenne jó? :/

Ez a nő dolog meg nem tudom elmondani szavakkal mennyire fàj!!!

2016. szept. 11. 21:19
 19/19 Noren1989 ***** válasza:
Lépd át, nem érdemes rajta pörögni, látod, hogy ő is mással foglalkozik...te foglalkozz önmagaddal.
2016. szept. 11. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!