Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami jó tanács?
Az Én exem is eljátszotta ugyanezt. nagyon jó baráti társaságba vittem, amikor összevesztünk akkor pár hétre rá odahozta az új lovagját a gyerekkori barátaim közé, és elkezdte nagy lelkesedéssel bemutatni. A fiúk le se szarták a "barátnők" meg körberajongták.
Én úgy oldottam meg a helyzetet, hogy a haverokkal külön találkákat szerveztem és a barátnők meg mentek oda ahova akartak, persze ez nem váltotta ki a közös programokat.
Egy idő után rájöttek, hogy kinézik őket a társaságból és eltűntek.
38F
Kicsit bővítsd a baráti köröd!
Azzal a körrel is találkozz, de csak úgy, hogy nincs ott az exed, ezt a baráti körnek tolerálnia kell, ha a barátaid. Jelezd nekik, hogy igenis rossz, ha ő is ott van.
Nekem és az exemnek elég nagy volt a közös baráti körünk. A legjobb barátai közül az egyik nagyon-nagyon jó barátom, a másik meg jó haverom, például. Már azelőtt is kb megegyezett a baráti kör, de évekig nem láttuk egymást. Megoldjuk, hogy ezek után se nagyon találkozzunk.
Ne menj vele semmiképp se közös programra. Ha mégis nézd levegőnek. Én pl a kötelező köszönésen kívül egy pohár vizet adtam neki. Azért én, mert előttem volt a víz és a pohár is, elég hülyén jött volna ki, ha a nem engem kér.
Tényleg azt javaslom, hogy bővíts a baráti körödön, ismerj meg új arcokat, haverokat. És remélem, hogy a jelenlegivel is minden okés lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!