Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Valami jó tanács?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami jó tanács?

Figyelt kérdés
Az exemmel nem rég szakítottunk, aki ezek után "kiteregette a szennyest" az anyámnak. Idáig még túl is élném, ha a jelenlegi baráti köröm nem szerette volna meg ennyire, mert úgy áll a helyzet, hogy továbbra is bővíti a csapatot. Viszont én ezek után, nem igazán szeretnék vele közös programot? Ti mit csinálnátok?
2016. márc. 29. 23:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Az Én exem is eljátszotta ugyanezt. nagyon jó baráti társaságba vittem, amikor összevesztünk akkor pár hétre rá odahozta az új lovagját a gyerekkori barátaim közé, és elkezdte nagy lelkesedéssel bemutatni. A fiúk le se szarták a "barátnők" meg körberajongták.

Én úgy oldottam meg a helyzetet, hogy a haverokkal külön találkákat szerveztem és a barátnők meg mentek oda ahova akartak, persze ez nem váltotta ki a közös programokat.

Egy idő után rájöttek, hogy kinézik őket a társaságból és eltűntek.

38F

2016. márc. 29. 23:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Kicsit bővítsd a baráti köröd!

Azzal a körrel is találkozz, de csak úgy, hogy nincs ott az exed, ezt a baráti körnek tolerálnia kell, ha a barátaid. Jelezd nekik, hogy igenis rossz, ha ő is ott van.

Nekem és az exemnek elég nagy volt a közös baráti körünk. A legjobb barátai közül az egyik nagyon-nagyon jó barátom, a másik meg jó haverom, például. Már azelőtt is kb megegyezett a baráti kör, de évekig nem láttuk egymást. Megoldjuk, hogy ezek után se nagyon találkozzunk.

Ne menj vele semmiképp se közös programra. Ha mégis nézd levegőnek. Én pl a kötelező köszönésen kívül egy pohár vizet adtam neki. Azért én, mert előttem volt a víz és a pohár is, elég hülyén jött volna ki, ha a nem engem kér.

Tényleg azt javaslom, hogy bővíts a baráti körödön, ismerj meg új arcokat, haverokat. És remélem, hogy a jelenlegivel is minden okés lesz.

2016. márc. 30. 00:34
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igyekszem, mondjuk most főleg olyanokkal vagyok sokat, akik nem tartoznak abba a körbe. Semmiképp nem akarok közös programra menni, igyekszem elkerülni a helyzetet.
2016. márc. 30. 01:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Biztosan vannak olyanok, akik lojálisak hozzád,azokkal spanolj,és bővítsd a baráti köröd,mást nem tehetsz.
2016. márc. 30. 02:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!