Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár órája történt, hogy a barátnőm dühösen hazajött és elkezdett ordibálni meg csapkodni. Mint kiderült, az egyik barátnője "látott engem" egy másik lánnyal ma délben a szegedi Dóm téren. Engem?
Na mármost én pesti vagyok és itt is dolgozom, logikátlan már a vád is, de ő hajthatatlan. Biztos, hogy a liba összetévesztett valakivel.
Barátnőm azt mondta, pakoljak össze és soha többet nem akar látni. A kulcsokat is adjam majd be a szomszéd néninek. Összeraktam a cuccaimat, de a notebookomon épp BIOS frissítést végzek és félek áramtalanítani. Valami tanács?
Igaza van az elsőnek!
Amúgy látom, hogy már nem is az eset foglalkoztat igazán, hanem a géped.
Jó taktika egyből mással foglalkozni. ;)
Ha menni kell, akkor menni kell.
Áramtalaníts és indulás, ha viszont van lehetőség, akkor várd meg és indíts el onnan.
Nyugi haver, van még nő a világon! :)
BIOS frissítés közben elég veszélyes áramtalanítani, de adott esetben el lehet vinni szaküzletbe ha probléma lesz, csak az drága.
22/L
Biztos 3-as? Nem megy végelegesen tönkre?
Azt nem élném túl, mert már 58-as szintű Paladin vagyok a kedvenc MMORPG-ben és úgy érzem összeomlanék, ha elveszíteném...
Egy bios frissités max 5 perc, várd meg azt lépjél le és vissza se nézz!!!
Van egy olyan sejtésem, hogy egy tuti kis átverés áldozata lettél, és kellett egy indok hogy kirakják a szűrödet. Sajnálom....
Nehéz elhinni hogy ha tényleg nem jártál Szegeden, akkor képtelen vagy tisztázni magad percek alatt egy ilyen abszurd vád alól.
Egyébként meg nem lenne semmi baja a karakterednek te butus, még akkor sem ha tönkremenne az alaplap (vagy akármi a gépedben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!