Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanom kellene és másik pasi után néznem?
Megkérdeztem a barátomat hogy szerelmes-e belém. Azt mondta hogy szeret. Szóval végül is nem válaszolt a kérdésemre :(
És még csak el sem kezdett aggódni hogy vajon hogy merülhetett fel bennem ez a kérdés, pedig mondtam neki hogy néha elbizonytalanodom.
Mire gondoljak hogy ennyire holt nyugodt maradt, és nem tett fel semmi aggodalmaskodó kérdést? Miért nem indult be benne a vészjelző?
24/N 25/F
Lehet, hogy beindult a vészjelző, csak nem mutatta ki. Fél esetleg, hogy pánikba esik, és akkor kicsúszik a kezei közül a dolgok irányítása.
Óvatosan megkérdezheted, hogy látja a kapcsolatotokat, vagy hogy érintette a kérdésed.
Ez így igaz, a semmiből csinálsz katasztrófát! szeret téged, elfogad téged, mindent megad, és ha érzed is h szeret akkor ezt a barom szerelmet felejtsd el.
DE! Ha már te ilyen könnyen otthagynád, te sem szereted őt annyira, maradjunk ennyiben.
Bolhából elefántot...hát igen nők....
Mit vártál,hogy majd sírva a nyakadba ugrik és elolvad a szerlmi vallomások közepette????
Azt mondta szeret..kész. Mit kell ezen túl gondolni???
Bakker...
Most azt akarod, hogy azt hazudja neked, hogy szerelmes?
Én soha nem voltam szerelmes. De van akit annyira szeretek/szerettem hogy még az életem is adnám érte ha csak úgy tudnám megmenteni. Mert tudom, hogy ez fordítva is így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!