Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek mi a legtisztesség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi a legtisztességesebb és egyben legkíméletesebb módja a szakításnak?

Figyelt kérdés
Én már úgy érzem ki szeretnék lépni ebből a kapcsolatból, de a barátom nagyon oda van értem. Nyilván nem szeretném össze törni a szívét, de nem akarok úgy együtt lenni valakivel, hogy nem tudom őszintén szeretni. Szeretném kérni a segítségeteket!

2015. aug. 27. 21:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Oda állsz elé és megmondod.

Ennyi.

2015. aug. 27. 21:38
 2/16 anonim ***** válasza:
Jobb ha minél előbb megmondod.
2015. aug. 27. 21:53
 3/16 A kérdező kommentje:
Mindent le lehet egyszerűsíteni, de ha ilyen egyszerűen fognám fel az érzéseit azzal még jobban megbántanám.
2015. aug. 27. 21:55
 4/16 csimbile válasza:
79%
Oda állsz elé és elmondod őszintén , ha vársz vele és később kiderült már csak szánalomból és sajnálatból maradtál vele akkor azzal nem csak KO-ra teszed de egy életre tönkre vágod. Inkább most, mint később és miért jó neked egy hazug kapcsolt .Azért mert boldog melletted és Te mikor akarsz boldog lenni .
2015. aug. 27. 22:10
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Elmondod, hogy próbálkoztál, de nem alakultak ki benned olyan érzések, amik egy kapcsolathoz alapvetőek. Ennyi. Lehet, hogy fájdalmas lesz neki, de elmúlik majd idővel.
2015. aug. 27. 22:30
 6/16 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Kíméletes megoldás nincs szerintem, de minél előbb, annál jobb és csak őszintén. Én annak a híve vagyok, hogy őszintén, higgadtan mondd el neki. Adj neki időt ezt feldolgozni és, ha keres vagy felhív, akkor néha reagálj rá semlegesen, de ne bántsd meg semmivel. Így neki könnyebb lesz elfogadni és nem sérül annyira lelkileg.
2015. aug. 27. 23:27
 7/16 anonim ***** válasza:
Sunyításnak semmi értelme, meg kell mondani hogy mi a helyzet, így aztán később nem is pazarolja az idejét arra hogy reménykedik és rád vár...
2015. aug. 28. 11:20
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Nincs kíméletes megoldás, ha a másik fél szeret, azzal mindenképpen megkínzod.

Tisztességes: leülteted, és elmondod neki mit - nem - érzel, hogy érzed magad a kapcsolatban, és szeretnéd befejezni.

És, ha együtt éltek, még AZNAP menj el, vagy ,ő, ne hitegesd.

És ne mondj olyanokat, hogy

- majd reggel megmondom - ha délután szakítasz

- csak időt kérek - kb. merő hazugság és csak áltatod őt

- nem a te hibád - mert az övé IS, ezt jobb, ha tudja

A párom délután szakított velem, este még két órát viccelődtünk, beszélgettünk - mondván, áh, még nem biztos -, együtt aludtunk, aztán reggel közölte, hogy amúgy végleges volt a döntése, csak...

Amikor pedig elköltöztem, annyit tett hozzá, hogy jaj, csak időre van szüksége - persze.

2015. aug. 28. 11:21
 9/16 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Egyetértek az utolsó hozzászólóval. Nekem is ez volt pár napja, hogy szakít, el is küldött a lakásából, ki is rakott, mint a franc, aztán este még visszahívott, hogy vigyek piát, beszélgettünk, azt mondta, hogy ne aggódjak nincs semmi gond. Reggel meg felhívott azzal, hogy mégsem akarja. Én írtam neki, hogy ne haragudjon, ha megbántottam, szeretem még. Azt írta, majd meggondolja még, mondom oké. Ma felhívott, hogy eldöntötte, hogy kezdjük új lapokkal, de később hívjam vissza, mert vásárol. 40 perc múlva meg már megint gondolkodási időt két. Hát tudjátok az ilyenektől óvjon meg az ég, menjen a fenébe, ne velem szórakozzon.
2015. aug. 28. 15:15
 10/16 A kérdező kommentje:
Na ja. Ez tényleg nem szép dolog :/ de egyik félnek sem könnyű a szakítás. Néha annak a nehezebb aki kimondja. Én ma leültem vele, hosszasan, de átbeszéltük, majd aztán kimondtam. Ezután azzal állt elő hogy kapok még innentől számítva két hetet, ha meggondolnám magam azonnal írjak neki, hívjam stb. és ő nyitott kapukkal fog várni. De ez nagyon önző dolog lenne tőlem. És nem akarom őt kihasználni. De még ami számot tevő volt a mai napban, hogy utána még mindig elhülyéskedtünk, ráadásul még együtt is iszogattunk a barátainkkal. Rettentő fura.
2015. aug. 28. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!