Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem a barátnőm (részletek lent) mitévő legyek?
Kedves kérdező. Tanácsot kérsz, de ha valaki olyat ír, ami a te szubjektív megítélésed alapján kizárt, akkor elkezdesz magyarázkodni. Most komolyan, írd le, hogy mit szeretnél olvasni, és akkor szépen leírjuk neked, és megnyugszol. Egyáltalán nem írtam, hogy érzelmileg kötődnél a prostikhoz. Arra akartam rávilágítani, hogy egy normális párkapcsolatban nem normális, ha valaki ku**ázni jár. Emellett nem is bírod ki nélkülük, mert minden nap lesed a monitoron őket. Ennek az okát kéne megtalálni. Mert hiában jössz vele megint össze, vagy mással, a kapcsolat halálra lesz ítélve az 1. perctől kezdve, mert te előbb-utóbb kiéled majd a szenvedélyed. Csak példaként hoztam a gyilkosokat, írhattam volna alkoholistákat stb.
Te magad is gondolsz arra, hogy ez valami függőség lehet. Meg, hogy le akarsz róla szokni. Keress fel egy szakembert, aki több órás beszélgetés után mond majd valami érdemlegeset. Mi pár sornyi szövegből nem fogunk rájönni, hogy mi van.
én sem tudnám elviselni, ha megcsalnának, akár függőség az oka, akár nem.
járj el pszichológushoz, és szüntesd meg ezt a "prostizási függőséget". csak utána kezdj új kapcsolatba, ezt alányt pedig már ne akard vissza.
amúgy csak amiatt bántad meg, mert annyira nem volt jó a tegnapi prostis szex? :D ezt így is mondtad a csajnaK?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!