Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Megszakad a szívem hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszakad a szívem hogy a volt párom mással van. Valami tanács?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A volt párom, akivel a közös életünket tervezgettük az elmúlt fél/egy évben, és konkrétan megkérte a kezemet,februárban szakított velem. Ezután még 2hónapig hetente megkeresett,majd egyik hétről a másikra közölte velem hogy másokkal ismerkedik. A múlt héten megtudtam hogy együtt van egy nővel. Szinte megszakad a szívem ha belegondolok......teljesen össze vagyok zavarodva.Már nem tudom mit gondoljak róla,meg erről az egészről. Félek,hogy mikor már túllépnék rajta, akkor fog megkeresni. :( Kitelik tőle.

2016. aug. 16. 10:42
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld lekötni magad valamivel.
2016. aug. 16. 10:44
 2/19 anonim ***** válasza:
42%
Jöjj össze vakivel. Helyrehozza az egyensúlyt.
2016. aug. 16. 10:47
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is ebben a cipőben járok, csak nekem a menyasszonyom lépett így le, és más faszival van. Teljesen kivagyok. Nem tudok mit tanácsolni, mert nekem semmi nem jön be ilyenkor. Se a szórakozás, se a mozgás. Egyfolytában ezen kattog az agyam. Egyszer csak elmúlik. Nagyon sajnálom a dolgot. Néha beszélgetek vad idegennek a neten akkor egy kicsit jobb.
2016. aug. 16. 10:48
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Egy a baj ezzel: Többet nem fogsz tudni hinni senkinek...

2016. aug. 16. 10:51
 5/19 Noren1989 ***** válasza:
58%

Véletlenül se kövesd figyelemmel.

A szakítást ő játszmázásnak szánta, azért keresett utána is, hogy hátha helyrehozható.

Foglald le magadat. Próbáld megosztani a tapasztalataidat, segíts másokon. Végezd a munkádat nagyobb figyelemmel. Koncentrálj az önmegvalósításodra.

2016. aug. 16. 10:53
 6/19 A kérdező kommentje:

Sajnálom...

Alapból rengeteget sportolok,és nagyon sok minden tölti ki az életemet.Szóval nem vagyok egy elveszett ember,de ahogy mondtad,valahogy ez sem segít. Mert nem tudom felfogni hogy ez mire volt jó. Talán az idő.Ahogy szokták mondani.Lehet hogy fél év múlva már másként fogom látni a dolgokat.S ha esetleg vissza is akarna jönni,már én nem akarnám.

2016. aug. 16. 10:54
 7/19 A kérdező kommentje:

Minek játszmázik?? Ezt soha nem fogom megérteni egy embertől sem...

És én is azt gondoltam hogy még meg tudjuk beszélni,azért nem küldtem el az utána való hetekben. Pedig gondolkoztam rajta...

2016. aug. 16. 10:56
 8/19 anonim ***** válasza:
Ismerős szitu. Én is ugyanígy vagyok egy csajszival... Mondjuk itt nem volt eljegyzés meg ilyesni, de azért történtek dolgok. De attól viszont én is félek, h akkor keres majd, ha már túl lennék rajta...
2016. aug. 16. 10:59
 9/19 Noren1989 ***** válasza:
54%

Már ne rágódj rajta, felesleges. Lehet, hogy rosszul esik, de akkor még meg tudtátok volna javítani a dolgokat valószínűleg, ha mindketten őszinték vagytok a másikkal.

Sok embernél a szakítás egy amolyan fenyegetőzés, előzetes figyelmeztetések nélkül.

Mostmár mindegy. Tudatosítsd magadban, hogy ő továbblépett, te is megérdemelsz egy esélyt a boldogságra. Újabb kapcsolatba belerohanást pedig nagyon nem javaslok.

2016. aug. 16. 11:03
 10/19 anonim ***** válasza:
82%
Igazából szerintem sosem mindegy. Mindig fordulhat úgy a kocka, h az jó legyen. Pl én az én esetemmel most úgy vagyok, h: Attól még h most nincs velem, az nem jelenti azt, h már nem is lesz. Mással is kell lennie ahhoz, h rájöjjön össze tartozunk. Én is jártam már így, más is járhat..
2016. aug. 16. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!