Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nagyon gáz lenne ha ráírnék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz lenne ha ráírnék?

Figyelt kérdés
A baratnőm 2hónapja szakitott velem..Iszonyatosan szerettem és szeretem még mindig őt.De tudom,hogy ő már nem és totál jól érzi magát nélkülem.Én még azóta is gondolok rá minden egyes nap,amint felkelek ő az első gondolatom..Fiú létemre sírok még mindig 2hónap után is.Nem tudok nélküle élni,nem tudok egyszerűen nem rá gondolni..Mégis úgyérzem hogy hátha még szeret,vagy esetleg megbánta,rá akarok írni,megkérdezni.De egyben tudom hogy gáz is lenne,és több mint valószínű hogy visszautasítana és csak megszarabb lenne.Nem tudok dönteni.De nagyon szeretnék vele újra beszélgetni hátha..Valami tipp?Lányok voltatok már ilyen helyzetben,vagy fiúk esetleg?Tudom h rajtam múlik de valami tanács hogyam tudnék már rajta túllépni?

2016. júl. 16. 22:02
 1/7 anonim ***** válasza:
61%
Réírni? hívd fel, ne írj. Szexelj másokkal, nagyon gáz a nyafogásod.
2016. júl. 16. 22:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Gáz lenne és tök felesleges....
2016. júl. 16. 22:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Kérdésedre a válasz: Igen, gáz lenne. Ismerkedj, szórakozz, mozdulj ki otthonról.
2016. júl. 16. 22:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Miért lett vége ha lehet tudni?
2016. júl. 16. 23:56
 5/7 anonim ***** válasza:

HÍVD FEL !!! Ne irkalj mint egy óvodás!

Tegyél is a célokért ne csak a szád sírjön!

Figyelj! Engem úgy hivott fel az exem,hogy ugye téged láttalak ma Obudan? Mondom engem?! Kise mozdultam és másfél órát telefonáltűnik egy talit is megbeszeltuk és mindent lezartunk amit kellett.Hirtelen lett vége is mindketten túl voltunk már rég,May.egy szex fért volna bele.

Rá írni és a közepébe csapni???😂

Vicceltel remélem!!! El akarod ijeszteni? Csak hívd fel valami kamuval (példát is irtam) aztan ha azt kitárgyaltátok akkor kérdezd meg,hogy mizu.Elfogott jutni az érzelmi részhez! Ne aggódj és sok sikert!!!

Írj mi volt!

16L

2016. júl. 17. 00:28
 6/7 anonim ***** válasza:

Még nem volt barátnőm, de remélem én nem leszek ilyen síró-picsogó lúzer az első szakításom után.. Haver, kapd már össze magad. Olvasd vissza amit írtál, gondolod át ezt az egészet és remélem te is rájössz mennyire gázul viselkedsz..

De tudod mit, hívd fel, úgysem fogsz rám hallgatni mert ki vagyok én hogy megmondjam neked mit csinálj, de ha visszautasít majd gondolj rá mit mondtam..

2016. júl. 17. 00:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szerettem a lanyt,es nem tudom miert akkora problema ha neha sirok.Erzekenyebb lelku vagyok,de attol meg nem nyamnyila.Hat,valaszolva az egyik kerdesre:Nem tudom miert lett vege.Lezavarta a szakitast elegge gyorsan,ilyen kicsit sablon szovegekkel.A 7.honap evfordulojan,a nyelvvizsgam elott par oraval :)Emiatt nagyon megharagudtam ra,mert legalabb meg egy napot varhatott volna,de nem erdekelte ot ennyire.Egy penteki napon szakitott velem,ugyhogy szerdan ott aludtam nala mert szinte konyorgott erte...Nem tudom mi volt ez,nem ertek semmit.Nem azt mondom h o volt eletem szerelme,de tenyleg imadtam ot.Es nem ez az elso kapcsolatom,volt mar ezelott tobb is.Az utolsonak pedig szerintem nem lehetsz valami idos,masreszt ha meg baratnod se volt akkor ne szolj bele a temaba,nem ertesz hozza,koszonom!:)
2016. júl. 17. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!