Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz lenne ha ráírnék?
HÍVD FEL !!! Ne irkalj mint egy óvodás!
Tegyél is a célokért ne csak a szád sírjön!
Figyelj! Engem úgy hivott fel az exem,hogy ugye téged láttalak ma Obudan? Mondom engem?! Kise mozdultam és másfél órát telefonáltűnik egy talit is megbeszeltuk és mindent lezartunk amit kellett.Hirtelen lett vége is mindketten túl voltunk már rég,May.egy szex fért volna bele.
Rá írni és a közepébe csapni???😂
Vicceltel remélem!!! El akarod ijeszteni? Csak hívd fel valami kamuval (példát is irtam) aztan ha azt kitárgyaltátok akkor kérdezd meg,hogy mizu.Elfogott jutni az érzelmi részhez! Ne aggódj és sok sikert!!!
Írj mi volt!
16L
Még nem volt barátnőm, de remélem én nem leszek ilyen síró-picsogó lúzer az első szakításom után.. Haver, kapd már össze magad. Olvasd vissza amit írtál, gondolod át ezt az egészet és remélem te is rájössz mennyire gázul viselkedsz..
De tudod mit, hívd fel, úgysem fogsz rám hallgatni mert ki vagyok én hogy megmondjam neked mit csinálj, de ha visszautasít majd gondolj rá mit mondtam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!