Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt számomra egy nagyon kedves felhasználó, remélem nem lenne neki gond ha ráírnék, és remélem válaszol ő is erre a kérdésemre. Ti írtatok már rá nektek szimpatikus emberre itt?
Figyelt kérdés
19/l2014. szept. 2. 13:17
1/27 anonim válasza:
Egész nap azt csinálom, mígnem a főnököm seggbe rúg, hogy miért netezek munka helyett :P
3/27 anonim válasza:
irjál neki nyugodtan ha normális akkor válaszol
4/27 A kérdező kommentje:
hogyan indíthatnék nála ?
2014. szept. 2. 13:20
6/27 A kérdező kommentje:
De még mindig nem válaszolt ide :(
2014. szept. 2. 13:23
7/27 anonim válasza:
ó ha tudnád mennyire :D meg én is kaptam pár levelet csak úgy :) hát mond meg neki, hogy szimpatikus számodra :) az már jó kiindulási alap az itteni felhasználóknál mert kb mindenkit leszólnak a többiek :D
8/27 anonim válasza:
szia. Én is írtam már, s nekem is írtak már. :) magyarázd el neki a helyzetet. Max nem ír vissza.
9/27 A kérdező kommentje:
nyugi, te lennél az utolsó akire ráírok kiadsam333.
2014. szept. 2. 13:27
10/27 anonim válasza:
Azért ennyire nem kell parázni. Igen, van úgy, hogy írok számomra szimpatikus embereknek, de ez mostanában annyira nem jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!