Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt számomra egy nagyon kedves felhasználó, remélem nem lenne neki gond ha ráírnék, és remélem válaszol ő is erre a kérdésemre. Ti írtatok már rá nektek szimpatikus emberre itt?
Figyelt kérdés
19/l2014. szept. 2. 13:17
11/27 anonim válasza:
és hol is írtam, hogy várom a leveled? :D én csak válaszoltam a kérdésre...és nem is gondoltam, hogy én lennék...csak leírtam mivel nyithatnál...valamit félreértettél...
12/27 anonim válasza:
ja és köszi, jól esett :P (ironikusan)
és köszi, hogy végre letudtad írni a nick nevem :) (nem ironikusan)
13/27 anonim válasza:
Szia! Persze, hogy írhatsz, valószínüleg normális ha kedves számodra.
Ha szereted a hsz-ait írd meg kezdésnek neli ezt!
14/27 anonim válasza:
Szia! Persze, hogy írhatsz, valószínüleg normális ha kedves számodra.
Ha szereted a hsz-ait írd meg kezdésnek neki ezt!
15/27 Láttál már,de mégse :) válasza:
Miért is ne,nem hiszem,hogy van olyan,aki megharagudna emiatt.
Csak olyanok,hogy nekem írtak,de még régen és mindig örültem nekik.
16/27 A kérdező kommentje:
szerintem direkt nem válaszol ide, pedig fent van mert láttam a hsz-eit nemrégen.. :/
2014. szept. 2. 13:38
17/27 anonim válasza:
Nyugodtan írhatsz,nem gond.
Szia,a magas és vékony srác.
18/27 anonim válasza:
Akkor valószínű "Sir Pickle" lesz az vagy "I don't like Christmas", hát írj rá!
19/27 anonim válasza:
Általában hetente 3-4 ember ír rám :-D ... De érdekes, mert van, hogy egy nap hárman is, aztán meg napokig senki ...
20/27 anonim válasza:
Talán mert nem válaszolsz :ppppppp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!