Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Fél éve nincs szex (+ más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fél éve nincs szex (+ más problémák) szakítani?

Figyelt kérdés

évek óta együttvagyunk. Egy éve költöztünkössze. Az elején minden jól ment- mondjuk úgy, elég extrém dolgokat szertünk a szexben. Ritka, hogy ugyanolyan perverziója legyen 2 embernek, de nálunk sikerült véletlenül egymásra találnunk.

Stressz, munkahelyi dolgok, sok utazás. Először az "extrémebb" , majd a "normális" szexet kiírtotta.

Én vagyok a nő, sajnos "ódivatú" ezen a téren.

Elég bevállalós vagyok, de kezdeményezni nem tudok. Ő pedig nem kezdeményez jó ideje.

Megbeszéltük stb. állítólag nem velem van a baj, csak fáradt...

Az önbizalmam gyakorlatilag nulla lett emiatt.

Ezen kívül több, másféle problémánk is van ( anyagiakkal ""átvert"") de úgy élünk együtt, mint 2 jó barát.

Jól érzem, hogy felesleges ezt erőltetni?

2016. júl. 28. 23:31
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Hja azé ezen hogy ment vissza codozni felröhögtem :)

Bocsi kérdező :)

Akkor azt írd hogy játék függő, ne azt hogy stresszes munka meg mittudom én...

Ezek fényében akkor inkább arról kellene leszoknia.

Ezt viszont neki kell elhatározni, mert hiába csinálsz te bármit, fejen is állhatsz ha ő inkább a géppel játszik mint veled. Amíg ő nem látja hogy ez gáz, és nem akar ezen változtatni addig remény sincs hogy jobb lesz.

Szerintem ülj le vele komolyan beszélni erről, higgadtan mondd el, magyarázd el neki mit érzel, és hogy e miatt téged el is veszíthet.

2016. júl. 30. 00:46
 22/24 anonim ***** válasza:
nem csal meg?
2016. aug. 8. 13:16
 23/24 anonim ***** válasza:

Fél éve nem lehet olyan fáradt, hogy ne kívánjon meg legalább 1-2 hetente 1*.

Az én pasim is játszik(nem COD), de mégis jut rám elég ideje amelett is.

Ma is 2* szexeltünk.

2016. aug. 21. 17:27
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Most hogy igy kifejtetted a palid problèmáit magadban is kereshetnèd a problèmát.. Mivel ennek valami oka kell hogy legyen ide jutottatok, ès egy kapcsolathoz kèt ember kell+ ahhoz is hogy tönkremenjen. Ez felülirhatatlan bárki bármit mond.
2016. aug. 21. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!