Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöhetnék 20 évesen egy 15 éves lánnyal, de problémák vannak/lesznek?
a Helyzet:
-én nagyon megkedveltem a lányt
-ő szeret (ez 1000%, állandóan beállít ide)
-neki nincs affinitása a szexualitáshoz, kissé szégyellős is (késett 1-2 évet a suliba is)
-nekem van, de főleg azért is mert még szűz vagyok, és már kezdek bekattanni, de amúgy magányos is vagyok kissé :(
-anyámék ellenzik a dolgot, mert tiszta paranoiás anyám van, meg kritizálja minden randiparnerem elég brutálisan (mondjuk ez a pont érdekel a legkevésbé)
-az ő nevelőszülője ellene van, korlátozná a kapcsolatunkat :/ az útjába állna az anti-liberális begyepesedett eszméivel
-ugyanúgy vannak a mostoha és az igazi tesói is ezzel, mocskolódnak hogy nekem megfordult a fejemben hogy járni akarok vele
én liberális vagyok (mostanság jöttem rá hogy mindig is az voltam), ráadásul eléggé "mindenevő" kor szempontjából.
nekem beleférne, de ez a szexualitás dolog kiakaszt. Oké hogy aranyos meg minden de most ilyenkor mi van (?)
ha nekem lenne 15 éves barátnőm én várnék csak hogy vele
lehessek
jah hát talán én is várnék, de ott a másik negatív tényező is...
megbeszéltem vele hogy akkor legyünk barátok, és majd egyszer talán.. de láthatóan megviselte kicsit a gondolat (nem tetszett neki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!