Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél éve nincs szex (+ más problémák) szakítani?
évek óta együttvagyunk. Egy éve költöztünkössze. Az elején minden jól ment- mondjuk úgy, elég extrém dolgokat szertünk a szexben. Ritka, hogy ugyanolyan perverziója legyen 2 embernek, de nálunk sikerült véletlenül egymásra találnunk.
Stressz, munkahelyi dolgok, sok utazás. Először az "extrémebb" , majd a "normális" szexet kiírtotta.
Én vagyok a nő, sajnos "ódivatú" ezen a téren.
Elég bevállalós vagyok, de kezdeményezni nem tudok. Ő pedig nem kezdeményez jó ideje.
Megbeszéltük stb. állítólag nem velem van a baj, csak fáradt...
Az önbizalmam gyakorlatilag nulla lett emiatt.
Ezen kívül több, másféle problémánk is van ( anyagiakkal ""átvert"") de úgy élünk együtt, mint 2 jó barát.
Jól érzem, hogy felesleges ezt erőltetni?
Ha stresszes és fáradt, akkor azzal nem segítesz a helyzeten, ha behisztizel. Igen, az "önbizalmam gyakorlatilag nula lett emiatt" behisztizés. Miért kéne a TE önbizalmadnak attól függnie, hogy ő fáradt-e?
Ha akarsz szexet, nem az a megoldás, hogy várod a sült galambot és közben néha néha még ki is fejted neki, hogy neked mennyire rossz az egódnak, hogy nincs szex. Ez csak ront.
Stresszel, fáradt, evvan. Ezt lehet ideiglenesen szüneteltetni. Ha nincs ideje mert fáradt és állandóan dolga van, intézz el valamit helyette, akkor felszabadul fél órája, és követeld ki a jutalomfalatkádat... A stresszen is tudsz annyit segíteni, hogy már talán legyen kedve, ha legalább otthon egy nyugodt környezetet tudtok teremteni. Tv, telefon, laptop ki a hálószobából, vagy vacsizzatok mindenféle zavaró tényező nélkül, kettesben, minden este. Tegyél be valami jó zenét, masszírozd meg, amit szeretne, nyugtasd meg. Ha a stressz a baja, és el tudod terelni a figyelmét, rögtön jobb lesz. És ne várj csodát egyik napról a másikra, a stressz nem olyan hirtelen alakult ki és nem is múlik el hirtelen. De ha hosszabb távon azt érzi, hogy otthon nyugi van, a kedve is meg fog jönni szerintem.
Ha meg nem, akkor elmondhatod magadnak, hogy te mindent megtettél és ez nem működik. Vagy ha nincs kedved az egésszel foglalkozni és tenni érte, akko rmeg azt fogadd el és rakd ki, ez is egy megoldás.
N
12 es nagyon sajnállak ha te csak a szexben méred a kapcsolatokat...
A kérdezőnek meg igenis megér egy próbát, ha alapból jó volt a kapcsolat. Lehet vissza lehetne még hozni azt az időszakot. Ha akarja, ha meg nem akkor szakít, ennyi...
először is, köszönöm szépen a sok támogató üzenetet :)
Látom, sokan a stressz/fáradtság kérdésen vagytok kiakadva.
Stresszes, fáradt stb. Nálam DETTÓ ugyanez, sőt, ha szigorúan nézzük, az én melóm sokkal több felelősséggel jár. Ez pl. napi több millió ft-nyi anyagi felelősség. Az ő esetében ilyen nincs. Csak fáradt, mert 8 órát dolgoznia kell.
Illetve, ha arra nem fáradt, hogy este 8-tól hajnal 2-3-ig játsszon a számítógépen, akkor gondolom, reális "elvárás" lenne, hogy NÉHA velem is foglalkozzon.
Azt hiszitek, fél év alatt nem próbáltam "kiprovokálni" a szexet?
Új, szexi fehérnemű? " Ah, de jó! " aztán ment vissza COD-ozni..
ezek után urambocsá, "behisztizek" és merészel nulla önbizalmamnak lenni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!