Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél éve nincs szex (+ más problémák) szakítani?
évek óta együttvagyunk. Egy éve költöztünkössze. Az elején minden jól ment- mondjuk úgy, elég extrém dolgokat szertünk a szexben. Ritka, hogy ugyanolyan perverziója legyen 2 embernek, de nálunk sikerült véletlenül egymásra találnunk.
Stressz, munkahelyi dolgok, sok utazás. Először az "extrémebb" , majd a "normális" szexet kiírtotta.
Én vagyok a nő, sajnos "ódivatú" ezen a téren.
Elég bevállalós vagyok, de kezdeményezni nem tudok. Ő pedig nem kezdeményez jó ideje.
Megbeszéltük stb. állítólag nem velem van a baj, csak fáradt...
Az önbizalmam gyakorlatilag nulla lett emiatt.
Ezen kívül több, másféle problémánk is van ( anyagiakkal ""átvert"") de úgy élünk együtt, mint 2 jó barát.
Jól érzem, hogy felesleges ezt erőltetni?
Felesleges eröltetni. 25 éves vagy, ne legyél már olyan kapcsolatban ahol nem érzed jól magad és nem vagy boldog. Ráadásul nem mersz kezdeményezni egy több éves kapcsolatban amikor együttéltek? Miért nem mersz? Mindkét félnek kell kezdeményeznie. Hol az egyik kívánja hamarabb hol a másik fél. Hagyd a fenébe.
N.
Beszarás basszus leírod az okokat: stressz, munkahelyi problémák, sok utazás. Nem az okokat kéne megszűntetni???
Neeeeem inkább dobd ki az biztosan jobb ötlet.... Istenem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!