Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Fiúk! Nektek mennyire hiányzot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek mennyire hiányzott a barátnőtök szakítás után?

Figyelt kérdés

A szakításnak egyetlen egy oka volt, hogy nem szerelmes belém. Azonban viszont nem csak egy pár voltunk, hanem nagyon jó barátok, lelki társak, stbstb... de nem illettünk össze. Azonban rengeteg a közös emlék.

Nem tud engem keresni, mert tiltottam minden felületről. Egyrészt meg szeretném várni, hogy hiányozzak neki, másrészt túl szeretném tenni magam a dolgon (én viszont rettenetesen szerettem). Tehát ez ideiglenes állapot. Nagyon jó ember volt, büszke vagyok arra, hogy megismerhettem. Nem tudom csak úgy eldobni magamtól, a barátja szeretnék maradni.

2016. júl. 25. 07:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Mintha magamrol olvastam volna, csak a ffi oldalarol :))

Termeszetesen nagyon hianyzott, de a buszkesegem nem hagyta hgy fussak utana..

24F

2016. júl. 25. 07:43
 2/4 anonim ***** válasza:

14 évesen volt először barátnőm...nagyon szerettem, szerelmes voltam belé...7 év depresszió követte a szakítást (később borult be más téren is minden)...

először ő maga hiányzott, mert őt szerettem, de maga a szeretet hiányzott inkább...magányosnak éreztem magam...

nem rég ért véget egy majdnem 2 éves kapcsolatom, 2x akartam szakítani, már a 3.-at fontolgattam amikor ő kimondta...telefonba szakított...

nem maga a szakítás fájt, annak még több okból is örültem, de ez a módszer nagyon is fájt...hogy ennyit jelentett neki az a majdnem 2 év...

hát hiányzott, mint mókusnak az erdőtűz :D

lelkileg nagyon megviselt, hogy így lett vége, az nap mentem volna hozzá, de erre telefonon közli...

elgondolkodtam, hogy mit szúrtam el, pontosan tudtam mi volt a gond, DE főleg ő volt az előidézője, nem őt hibáztatom, ő hisztis volt és nagyon negatív, én meg így reagáltam rá...nem illettünk össze...

főleg, hogy később még derültek ki dolgok, hogy a legjobb barátom A-tól Z-ig tudott mindenről, csak vicces, hogy nekem nem tudta normálisan elmondani a problémákat :D

23F

2016. júl. 25. 07:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez nagy mértékben változó, hogy mennyire tud hiányozni valaki ha vége szakad egy kapcsolatnak legyen az baráti, vagy akár párkapcsolat. Volt rá példa, hogy egyáltalán neme hiányzott valaki, mert nagyon undorító dolgot tett, és csak arra tudtam gondolni, hogy-hogy voltam képes kedvelni, és miért nem láttam én azt, hogy milyen ember is. De most legutóbbi ilyet szörnyű érzésként tudnám leírni, amin képtelen vagyok túllépni.

Amiről te írsz: "lelki társak, és a rengeteg közös szép emlék" ez tud a legeslegjobban hiányozni, és belegondolni abba, hogy ennek vége és újra fel kell ezeket építeni valakivel.. (gondolok itt például a közös viccekre, közös becézésekre vagy bármi olyanra ami közös volt) na, ez szintén szörnyű érzés.

Ha túl akarsz lépni rajta, akkor próbáld kerülni és ne reménykedj, ha túl vagy azon az érzésen, hogy már neme szerelmet érzel iránta csak kedveled akkor később még lehettek barátok. De ehhez kell pár hónap.. (jobb esetben)

2016. júl. 25. 10:20
 4/4 Noren1989 ***** válasza:

Legutóbbi 2 barátnőmmel nekem kellett szakítani...valahogy az energiavámpírok találnak meg mostanság. No, ők nem hiányoztak. Néha talán az érintéseik, illatuk, a látványuk. De mikor belegondolok, hogy csak kutyának kellettem, akkor ez szertefoszlik azonnal.

A letiltás nem túl jó dolog, a helyedben nem bazíroznék erre a "hiányozzak neki" dologra.

26/F

2016. júl. 25. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!