Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek ez normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés

Volt egy párkapcsolatom 2-3 hónappal ezelőtt egy hülyeség miatt lett vége én még mindig szeretem a srácot de azt érzem hogy ő eszközként használna neki csak egy telefonhívás vagy facebookon egy üzenet hogy találkozzunk de ha én találkoznék vele van olyan hogy napokig/hetekig úgy mond könyörögni kell mostanában rájőttem ha akar valamit tudja hol talál de nagyon nehéz megállni hogy én ne keressem mit tegyek?? Hagyjam a francba akármennyire is nehéz vag próbáljam vele megbeszélni?? Ti mit tartotok helyes döntésnek??

19/L

2016. júl. 22. 12:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Itt az egyetlen okos döntés, ha hagyod a francba. Ne fuss valaki olyan után, aki emberszámba sem vesz.. ezt szerintem belül te is tudod, még ha nehéz is elfogadni, elengedni.
2016. júl. 22. 12:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyet értek az első hozzászólóval. Jót tesz az egójának ha fut utána egy csaj.
2016. júl. 22. 13:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Igy van, nem vesz emberszámba, ami nem egy jó érzés. Nem hiszem, hogy sok jót várhatsz tőle. Azt azért megkérdem le lett-e zárva a dolog mivel azt irod hülyeség miatt mentetek szét?
2016. júl. 22. 13:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Beszéljétek át még egyszer személyesen, tisztázzátok érzéseiteket és ez alapján dönts. Ha úgy érzed nem szeret vagy már nem lehet soha olyan, mint régen akkor inkább engedd el.
2016. júl. 22. 14:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat lehet átrágjuk még egyszer :)
2016. júl. 24. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!