Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Öngyilkos akarok lenni az exem miatt. Mindennél jobban szeretem mindent megadnék érte. Arra is gondoltam hogy a házuk melletti réten mikor jön haza melóból és akkor látna. Talán észhez térne hogy mit csinál velem?
Figyelt kérdés
A világon a legjobban szeretem, de ő le se szar már. Bármit megadnék érte de semmire se vevő2016. júl. 16. 19:12
21/26 anonim válasza:
Te bosszút akarsz, nem jobban lenni. Ne dobd el ilyen miatt az életed, még bárkit megismerhetsz, bármit törénthet veled és idővel jobban leszel akár hiszed akár nem.....
22/26 A kérdező kommentje:
11: "kedves gesztus" igazabol szerintem leszarna azt is ha meghalnek mivel kijelentette h nem erdekli mit csinalok.
12: mar tobb honapja nem olyan volt semmi mint regen. Nem volt ideje ram ezert egyre jobban eltavolodtunk a vegen semmi kozos program nem volt kettesbe, csak haverokkal es ugy dontott h haverjaival akar lenni inkabb ha mar keves az ideje. de bennem semmi erzes nem valtozott, inkabb csak felerosodott mikor ritkabban taliztunk.
Mindenkinek koszonom a valaszokat!!!!
2016. júl. 17. 11:06
23/26 anonim válasza:
Gondolj abba bele, hogy ha férfiként kezeled és ahelyett ,hogy összerogynál és bedepiznél az összerogyás után felállsz és összekapod magad lesz még rá esély (ha nem is sok) ,hogy visszaszerezd valamikor! Nem ez lenne az első eset. Használd ki ezt az időt arra, hogy érdemessé tedd magad ismét egy kapcsolatra. aztán ha közben úgy alakul, hogy mégsem ő lesz az akivel majd ismét járni fogsz hát bumm.. :)
24/26 anonim válasza:
Ha szereted akkor az az első és legfontosabb hogy ő boldog legyen. Veled nem az. Ennyi. Ezt fogadd el, lépj tovabb.
Ha erzelmileg zsarolod boldog lesz?!
25/26 anonim válasza:
Így igaz, ha igazán szereted, nem teszed ki zsarolásnak, ezzel csak elijeszted szegényt. Ha most nem keresed, lehet, hogy 5 öt év múlva ő fog téged. Szóval légy okos!
26/26 anonim válasza:
18: Ezt értem, de azért ne tégy úgy, mint ha mindezzel a jóra koncentrálással együtt pozitívba fordulna a mérleged! Nem kell hazudozni erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!