Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Öngyilkos akarok lenni az exem miatt. Mindennél jobban szeretem mindent megadnék érte. Arra is gondoltam hogy a házuk melletti réten mikor jön haza melóból és akkor látna. Talán észhez térne hogy mit csinál velem?
"Talán észhez térne hogy mit csinál velem?"
Ezt TE csinálod magaddal, nem Ő veled, remélem ezt felfogtad.. Nem tehet arról, hogy már nem akar veled lenni, hogy már nem szeret és nem kötődik hozzád. Ezzel az ég világon semmit nem tudsz csinálni.
Nekem is volt egy exem, aki öngyilkossággal fenyegetőzött, vonat elé akart menni.. Csak a figyelmet akarta magára felhívni, személy szerint engem egy cseppet sem hatott meg ezzel, tudtam hogy nem fogja megtenni, csak próbál visszaszerezni. Iszonyatosan szánalmasnak tartottam, hogy ezzel próbálna visszaszerezni, hogy zsarolni akar és csak még messzebb taszította magát tőlem.. Úgy hogy ezt a "tervet" gyorsan felejtsd el, csak még jobban elásod magad a szemében!
" házuk melletti réten mikor jön haza melóból és akkor látna"
Mit látna?
Mit akarsz csinálni?
Sok éves depizés után meglátja az ember, hogy maga dönthet arról, hogy elpocsékolja-e az idejét erre a hülyeségre vagy nem adja át magát a fájdalomnak és inkább kihasznál minden percet, hogy éljen.
Ne akarj öngyilkos lenni, nagy butasag.
Inkabb add nekem az osszes penzed! Az nagy butasag lenne?
Na amit kerdeztel, kb. tizezerszer nagyobb butasag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!