Haza áruló vagyok amiért eljöttem Magyarországról és soha többé nem akarok vissza menni?
"Haza áruló vagyok amiért eljöttem Magyarországról és soha többé nem akarok vissza menni?"
Nem, bár szegény családodat sajnálom, hogy nem látogatod meg őket. Meg turistaként is szép Magyarország. De hát mindegy, te tudod...
A szöveged többi része viszont nem más, mint amit a szép magyar szóalkotó logika szerint picsulásnak nevezhető. Közismertebb nevén hiszti.
5-ös vagyok.
Vagy ha nem picsulsz, akkor trollkodsz, amire a stílus alapján elég nagy esély van...
Nekem ugyanez jutott eszembe, amit feljebb már leírtak... Ha elmentél, hát elmentél, mindenki oda megy ahol jobban érzi magát, ez egy természetes folyamat, nincs ezzel semmi baj. Én sem élek már Mo.-n, Angliába költöztem. Ettől még nem érzem magam hazaárulónak, hiszen mivel is árultam volna el a hazámat? Ha majd jobb megélhetést, élhetőbb életet fog tudni nyújtani nekem, akkor lehet hogy visszamegyek, mert valóban gyönyörű ország, jó klímával, buja növényzettel, rengeteg szép emlékkel.
Viszont az tényleg csak hiszti volt, amit levágtál, és ha már nem érdekel a hazád, akkor meg minek pocskondiázod? Maradj szépen csendben, ott ahol vagy, és élvezd az életed. Az tényleg cigány szokás, hogy ha valahonnan eljönnek, akkor mindjárt szidni kell mint a bokrot, mindegy hogy milyen volt ott. Egy olyan orvos, akit Németországban is alkalmaznak orvosként, az tuti van annyira intelligens, hogy ilyet nem csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!