Haza áruló vagyok amiért eljöttem Magyarországról és soha többé nem akarok vissza menni?
Ez nem hazaárulás. Mindig mindenki, akiben van egy kis ambíció, a jobb életre törekszik. Kérdező, te magadnak es a jövőbeli(?) családodnak is jobb életet akarsz! Saját tapasztalatok alapján mondom...
Melyik normális ember akarja, hogy a gyereke napi 8 órát üljön egy fűtetlen, rosszul szellőző teremben, 30 másik gyerekkel, ahol a pedagógiailag, pszichológiailag, és nem utolsó sorban szakmailag képzetlen agyongajszolt tanárok idegileg kikészítik...
Melyik normális ember akarja fizetni a TB-t azért, hogy amikor a gyereke kórházba kerül ne is azzal vizsgálják ki ami a baja...
Aki elítéli a kérdezőt! Tegye fel a kézét közületek aki alulfizetett depressziós ember akar lenni, akit a munkahelyen nem becsülnek meg es becsületes, lelkiismeretes, szorgalmas munkával sem fejlesztheti magát, es leragad azon a szinten amin van.
Kimondom en is. Utálom az országot. 16 éves lány létemre azért mentem nyelvi iskolába, hogy minél jobban elsajátithassam az angol es német nyelveket, mert itt semmit se érhetek el...
Emberek tudjátok miket tanítanak tizenéves gyerekeknek?? A Kepler törvényektől kezdve a függvénytranszformációig minden sz#rt amit az életben nem fogunk használni!
Mindenből kitűnő, színötös osztálytársam nem volt képes egy weboldalt linkelni nekem...de legalább tudja az algoritmust meg hogy hány betűtípus van a Wordben...mert az aztán kell...
A földrajz óra az abszolút kedvenc nálam...tudod min buktam el a témazárómat?! Ambráziós fülke!!! Az tudod mi?? Persze hogy nem...megértettem hogy a külső erők hogyan munkálják a Földet...tanultam hosszú órákat...de nem ez nem számít...es akkor jön a legszebb tanári mondat amit csak hallhatok..."dehát megbeszeltük"...a nő meg egy összefüggő vázlatot nem irt a táblára, azt se tudja hogy a 4 osztályából kivel hol tart (szegény.őt is sajnálom), kiragad részeket a könyvből es arra hivatkozik...es es egy gimnáziumban!!!
ÓRÁN NEM LEHET KÉRDEZNI. Haladni kell az anyaggal. Le kell adni. Olyan gyönyörű karókat szoktam írni fizikából... miért? Nem hülyegyerek vagyok, csak EGYSZERŰEN NEM ÉRTEM.
Na aki csodálkozik hogy szidjuk az országot, az szeretné hogy a gyereke így éljen, ilyeneken stresszeljen???
A gyerek nem tud hangosan, folyamatosan olvasni, de azért azt tudja hogy milyen szempontok alapján csoportosíthatók a regények. Nem tudj megoldani egy egyenletet (mert olyan altalanos iskolaba jart ahol matektanár se volt), de elvárják tőle hogy algebrai úton ábrázoljon egy függvényt...
Az elsősök közül sokan színezni se tudnak, de tanuljanak meg írni...az ötödikes gyerek azt se tudja hogy a saját anyja mikor született de azért tanuljon történelmet...
Szégyen ami itt megy, es ez csak az amit en tapasztaltam.
Tudjatok hogy édesanyámat miért vesztettem el??? Nem hajtották végre rajta a megfelelő műtétet és később kiderült hogy menthető lett volna...EGY 6 ÉVES KISLÁNY FÖLÖSLEGESEN VESZTETTE EL AZ ANYUKÁJÁT! ez a tapasztalatom az egészségüggyel...
Ja es ehhez megegy dolog: van egy nagyon kínos betegsegem bevallom...ha nevetek bepisilek. Ez van.de rajöttem (egyedül!!!!) hogy lelki okai vannak ami ugye gyógyítható. Bementem az orszag legjobb gyermekkórházába és MEG SE HALLGATTAK hogy konkretan mi a bajom...írtam hogy mennyit pisilek es neha ultrahangoztak. Ennyi. Persze kijelentettek hogy semmi bajom. Nem pszichologushoz küldtek ( mert az ilyeneknek altalaban mindnek van lelki oka), hanem bedugtak 5 napra es utana mikor semmi fizikai bajt nem lattak hazaküldtek. Nem a kórhaz pszichológusához, hanem haza...
Az alsós tanárom tönkretett lelkileg. Mindig megalázott, kiröhögtetett a többi gyerekkel. Bántott azért ahogy öltözködtem!!! Ezeket engedik ártatlan kisgyerekek közelébe!!!!
Na mindegy is...ezek a tapasztalataim.ezek után teljesen igazat adok a kérdezőnek es kijelentem:AMINT LEHET ELMEGYRK INNEN.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!