Igényes, egyedi ruhákat készítek. Hol érdemes hirdetnem, ha bedolgoznék hasonló ruházatot áruló butikoknak? Nem a mennyiségre, hanem a minőségre akarok menni!
Látomás: Dohány utcában van, kezdő tervezők darabjait árulja.
Retrock deluxe (Múzeum körútnál) szintén kezdő tervező tehetségek holmijait árulja (plusz a nagyokét is pl. Anh Tuan, Nanushka stb)
Mono (szintén valahol az Astoriánál) árulja a fiatal tehetségek kreálmányait.
Ehhez az kell, hogy különleges cuccokat tervezz és kivitelezz és limitált számban.
A helyedben pár jól sikerült darabbal végigjárnám ezeket az üzleteket és beszélnék az üzletvezetőkkel.
Akikét árulják azok is valahogy odakerültek, nyilván azok is kilincseltek a cuccaikkal.
Sok sikert :)
Köszi a segítséget!Már csak egy jó adag önbizalom kéne...mert ideírni egy kérdést azért egyszerű volt.Alig pár hónapot gondolkoztam rajta. :)
Férfit nem szoktam,nincs kin gyakorolni,a férjem a jól bevált szabásmintákat szereti,max színben és anyagban változtathatok,így ezen a téren elég beszűkült vagyok. :( Van egy 4 éves kisfiam,rajta élem ki magam...ő még tűri... :) :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!