Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom külföldön dolgozik elég rég óta, és csak látogatni jön haza! Csodálkozik megromlót a kapcsolat. Lépni akarok, de nem megy! Hogy tudnék róla lemondani?
A távolság sok! Felejteni akarom, de szerelmes vagyok belé mai napig, és évek óta vagyunk együtt !
Hiába mondom hogy ez így nem jó, akkor is kint dolgozik a lehetőségek miatt! Én nem fogok ki menni hozzá, és nem azért mert nem akarom, hanem nem hagyhatom itt M.o-t!És ezt ő is tudja....(De nem is tudnánk hol együtt lenni kint. Nyelvet nem tudom, és felélnénk azt a pénzt amit ő keres.)
És nem azért mert olyan dolgot csináltam
Próbáltam felejteni, de nem megy! Mit tehetnék?
Normális válaszokat kérnék! Köszönöm
/L
anyagilag segítem szüleim, illetve a munkám túl jó, és jól keressek itthon
Meg nyelvet se tudom ahol ő van, és nem tudnék kint dolgozni se, ez miatt .
De pont ez az ... Nem tudok mert fáj, és szeretem! Ha vége volna, tönkre mennék.
Elsőnek el kellene érnem hogy ne szeressem, és ne hason rám a szavai!Na de ! Ezt hogy?
Pedig ez így nem fog működni. A helyedben én sem mennék ki, ebben a helyzetben igazad van. Egy biztos jó állást feladni a bizonytalanért értelmetlen, ráadásul a családodhoz is ragaszkodsz.
Ő meg nem fog hazaköltözni. Neki is van egy élete, ő sem akarja feladni. Valahol ez is érthető.
Már csak az a kérdés, meddig húzzátok még így?
"Elsőnek el kellene érnem hogy ne szeressem, és ne hason rám a szavai!Na de ! Ezt hogy?"
Ez hülyeség. Nem fog menni. Hiába akarsz kibújni az alól, hogy fájjon a szakítás, nem így működik. Ehhez elhatározás kell, nem pedig az, hogy várod, hogy egyszer csak-csak kiszeretsz majd belőle.
De ez is lesz majd a vége: egyikőtök megunja ezt a huzavonát és nem vakon hallgat majd az érzelmeire, hanem hoz egy értelmes, felelősségteljes döntést és elhagyja a másikat.
Vagy talál valaki mást valamelyikőtök.
Akárhogy is, olyan kapcsolat nem fog működni, hogy életetek végéig csak néha találkozzatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!