Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom külföldön dolgozik elég...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom külföldön dolgozik elég rég óta, és csak látogatni jön haza! Csodálkozik megromlót a kapcsolat. Lépni akarok, de nem megy! Hogy tudnék róla lemondani?

Figyelt kérdés

A távolság sok! Felejteni akarom, de szerelmes vagyok belé mai napig, és évek óta vagyunk együtt !

Hiába mondom hogy ez így nem jó, akkor is kint dolgozik a lehetőségek miatt! Én nem fogok ki menni hozzá, és nem azért mert nem akarom, hanem nem hagyhatom itt M.o-t!És ezt ő is tudja....(De nem is tudnánk hol együtt lenni kint. Nyelvet nem tudom, és felélnénk azt a pénzt amit ő keres.)

És nem azért mert olyan dolgot csináltam

Próbáltam felejteni, de nem megy! Mit tehetnék?

Normális válaszokat kérnék! Köszönöm

/L

2015. júl. 23. 22:02
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

8-as

hát pont ettől féltem...

2015. júl. 23. 22:24
 12/14 A kérdező kommentje:

10-es

Azt mondja igen. Ha itthon van , érzem. De ha eszemre hallgatok, és ezeket nézzem amiket le írtam, hogy ő kint van, és én itt... Nem hinném

2015. júl. 23. 22:26
 13/14 anonim ***** válasza:
1-2 napig mindig minden szép és jó.Csak azért kérdeztem,mert nálunk fordítva van,ő van kinn és ő van úgy mint te : nem bírja a távolságot,erőlteti hogy kimenjek,de nem akarok hasonló okokból.Én elvagyok itthon egyedül,úgy vagyok mint a barátod érzelmileg :) Mivel ő van jobban kibukva,így ennek az lesz a vége,hogy vagy besokall és szakít,vagy tűr még egy ideig és hazajön,vagy hazajön.Kb. az első variáció lehetséges.Aki jobban meg van zuhanva,az fogja megtenni az első lépést a szakítás felé szerintem.
2015. júl. 23. 22:37
 14/14 A kérdező kommentje:
én egyszer már megtettem, de megbántam, és 6ezer módon elnézést kértem,, és vissza sírtam magam, mert mikor ki mondtam sokkal rosszabb volt.
2015. júl. 24. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!