Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Haza akarok menni, de félek tőle.
Amit itt leírtál, abból kb a 2. dolog után elhagyta volna egy átlagos lány. De van aki már a első dolog után.
Miért is vagy még vele? 18 éves vagy! Így el akarod cseszni az életed ennyi idősen?
25/f
Szó szerint tönkre teszed a fiatal éveidet. Ilyen emberrel nő ne legyen együtt, nem hogy egy 18 éves lány. Undorító a viselkedése. Hazamennék és megmondanám, hogy sajnos többet nem megyek vissza.
Attól félsz, hogy megver? Persze majd élj félelembe egész életedben.
Annyi jószívű srác van a világon a te korodban, minek neked tönkretenni magad egy ilyen mellett? De tényleg. Az életet élvezni kéne, és a kötelezettségek ellenére úgy cselekedni, hogy az minél jobb legyen.
De hogy neked még a magánéleted is katasztrófa és azt mondom, hogy így ne éljen ember, ahogy most te teszed. Nem értem egyáltalán miért vagy egy 33 évessel.
Hagyd ott, jobbat nem tudok. Én ezzel még össze sem jöttem volna, nemhogy 4 hónapja együtt lakjak vele. A gondolattól is kiráz a hideg.
egyetértek: cuccolj, ahogy tudsz, menekülj!
És ne félj.
HÍvj oda valakit, valami férfi ismerősödet, aki erősebb nála, és ő segíthet. Bepkaolsz az autójába is, meg ha neked menne, megvéd.
Teljesen ugyan ezt éltem át! Csak annyiban külömbözik az én történetem a tiedtől,hogy az én párom már megváltozott.
Ha bele gondolok,hogy ezt az egésszet újból kellene kezdenem, nem csinálnám!!
Az én esetemben sikerült elérnem,hogy megváltozzon (gondolom mert szeret)
Mond meg neki vagy megváltozik,vagy vége.
Te el sem tudod képzelni,hogy mit kellett hallgatnom minden percben, éjszaka... Nagyon nehéz volt úgy tennem,mint aki figyelembe sem veszi. Azért csináltam,hogy lássa,hogy nem érdekel minek hord le vagy hogyan aláz meg... azt mondta,hogy elmegy osszepakolt elment. Gondolta felhívom.. egyszer sem hívtam. Had vegye észre,hogy nem érdekel,vagy változtat,vagy vége. Visszajött.
Azóta minden jó.
Csináld úgy,ahogyan jónak látod,de tudd,hogy ha meg is változna,amiket veled tett nem fogod tudni elfelejteni és ez már nem jó... Az élet előtted ne felejtsd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!