Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Csicskaztattam a munkahelyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csicskaztattam a munkahelyen mert megtehettem. Szemet lennek nagyon?

Figyelt kérdés

Az exem vendeglatoskent dolgozik egy kis kajaldaban ahol altalaban sokan megforfulnak hetvegen. Nagyob jol tudom biztos forrasbol hogy napok ota tizenorazik es kicsit kivan fulladva. Elmentem a munkahelyere delutan es mindig mikor kicsit leult volna pihenni vagy esetleg enni akkor kertem meg ezt kertem egy kis amazt..

Jol esett. Nagyon szemet lennek? :)

2016. jún. 17. 13:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
83%
És csodálkozol, hogy kidobtak...
2016. jún. 17. 14:24
 12/19 anonim ***** válasza:
92%
Okoztál neki pár perc kellemetlenséget, viszont lehet, hogy amikor hazamegy, akkor szexel egy kiadósat az új párjával, te meg idejöttél a gyakorira dicsekedni, hogy mekkora ász vagy. Szerinted melyikőtök járt jobban hosszú távon?
2016. jún. 17. 14:27
 13/19 rrrrrreennnnn ***** válasza:
89%
Egy gyerekes kis majom vagy. Gondold el, most szexel egy FÈRFIVEL, aki jò az àgyban:-) Hahahaha, egy 3 éves értelmesebb, mint te:-)
2016. jún. 17. 14:44
 14/19 anonim ***** válasza:
85%
Gondolom az ágyban is ugyanúgy csicskáztattad és lszratad az ő igényeit. :) A munkahelyének meg csináltál jó kis extra bevételt. Nem szemét vagy, hanem h*lye paraszt, nem csoda, hogy otthagyott. :)
2016. jún. 17. 15:25
 15/19 A kérdező kommentje:
Meg jol le us cseszte a fonok hogy nem halad sehova se. Tudjak hogy egyutt voltunk de mint kiderul ott nem dicsekedett azzal hogy onagysaga egy prud valami es lehetetlen kielegiteni a tag barlangjat 😀😀😀
2016. jún. 17. 16:12
 16/19 anonim ***** válasza:
65%

Jaja,hihető! A legjobb védekezés a támadás 😂

Béna voltál hozzá ennyi! Őt lehet lecseszte a főnőke,aztán sexelt egy hatalmassat a pasijával.

Gyerekes idióta vagy! Ennyi!

2016. jún. 17. 16:24
 17/19 A kérdező kommentje:
Az a szanalmas hogy mindd azzal jottok h szexelt a pasijaval...jaaa h nincs is nekiii??
2016. jún. 17. 17:06
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem látom értelmét a bosszúnak ilyen esetekben, de ha már mégis "bosszúzik" az ember, akkor ne ilyen kis stílű vackokkal álljon elő, hogy ugráltatja a munkahelyén a másikat, hanem valami nagy szabású dologgal, már csak azért is,hogy valami érdekfeszítőbb történetet olvassunk itt a gyik-on.
2016. jún. 17. 17:08
 19/19 anonim ***** válasza:

Persze.

Mindketten azok voltatok. És?

Kiegyenlítetted a számlát.

1:1.

Az élet megy tovább... trallala!

2016. jún. 18. 20:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!