Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zaklat az exem, mit tudnék tenni ebben a helyzetben?
4 évig ő volt számomra a Minden. Ez idő alatt ő ki-be járkált az életembe. Háromszor próbáltuk meg együtt, a problémák mindig kiütköztek pár hónap után.
29 évesen neki még az Anyukája és a Mamája az Isten. Ezt úgy kell érteni, hogy amikor Anyuci azt mondta, hogy nem szeretné, ha eljönne otthonról hétvégén, akkor ő otthon maradt hétvégén. Mivel hét közben sosem találkoztunk, ezek elég rosszul érintettek. (100 km volt köztünk).
Úgy álltunk neki a legutolsónak, hogy megbeszéltük: ő lesz az, aki átköltözik hozzánk. Egy év után lett volna lehetősége, hívták, hogy menjen próbamunkára, mire ő közölte,hogy bocsi, de mégse akar. Mert mi lesz, ha szakítunk? Mondtam, hogy szuper a hozzáállása, nagyon tetszik.
Rengeteg vitánk volt, leginkább abból fakadóan, hogy képtelen volt egy döntést az Anyja nélkül meghozni.
Amikor elegem lett, akkor megkértem, hogy most azonnal döntsön: kellek, vagy nem. Közölte, hogy nem, csak nem tudta, hogy mondja meg. Ez volt az a pont, amikor összeomlottam, mert úgy éreztem, hogy az elmúlt 4 év egy teljesen felesleges tortúra volt.
A lelki terror szép lassan a hétköznapok része lett, én meg nem vettem észre.
Nagyon megzuhantam, de mivel rájöttem, hogy milyen ember valójában, sikerült viszonylag hamar összeszedni magam. Megismertem valakit, akivel azonnal megtaláltuk a közös hangot, minden szuper, nagyon egy húron pendülünk :)
Ex ismét megkeresett, hogy kellek neki, hiányzok, stb. Mondtam neki, hogy lépjen túl rajtam, én is ezt tettem és boldog vagyok. Azóta viszont megállás nélkül keres. Már a szakításnál letiltottam minden létező helyen, ahol tudunk kommunikálni, de mégis megtalál.
Először egy új mailcímről keresett, ekkor e-mailt váltottam. A rejtett számos hívásokat rég nem veszem fel. Csütörtökön odáig merészkedett, hogy a munkahelyemre jött be, megkérdezte a portástól, ott vagyok-e. Szerencsére azt mondta, hogy nem adhat ki információt senkiről. Pénteken szintén megjelent, ekkor sajnos én is lent voltam. Egy csokor virággal jött, meg az ígéretekkel. A virágot el sem fogadtam és jó hangosan, hogy minden kollégám hallja, megkértem, hogy hagyjon békén, nem akarok tőle semmit.
Elkezdett ordibálni, hogy úgyis visszaszerez, mert minket az Égben és a Pokolban is egymásnak teremtettek (???). Nagyon kellemetlen volt elmagyarázni a vezetőségnek, hogy mi történt, szerencsére megértőek voltak.
Rendőr ismerősömmel beszéltem, ő azt mondta, hogy bejelenthetem, de tenni semmit nem tudnak.
Én mit tudnék tenni, hogy békén hagyjon? A szép szó nem számít, de nem vagyok hajlandó úgy élni, hogy minden sarkon attól rettegek, magával rángat.
Veresd meg, akkor majd leszáll rólad.
Idióta pöts az ilyen, szép szó nem használ neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!