Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Megcsalás. Szakítás kellene,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás. Szakítás kellene, de mégis: Mit tehetek már egy ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Tehát egy borzasztó kapcsolatom van, ijesztő. Sőt én vagyok a nagy hülye, már rég cselekednem kellett volna. A barátommal több mint egy éve együtt vagyunk. Nagyon távol vagyunk egymástól, eleinte hónapokig minden 2hétben találkoztunk, de egy idő után ez már sok volt, a tanulás, vizsgák miatt is. Vagyis egy idő után interneten tartottuk csak a kapcsolatot, eleinte ezzel sem volt gond. Január óta nem találkoztunk. Aztán februárban element egy buliba és megcsalt. Azóta arra várok, hogy mondja el, úgy gondoltam neki kell elmondani, kell hogy legyen annyi bátorsága, férfiassága. Nem mondta el még mindig, és mostanra volt olyan is, hogy egy hétig nem beszéltünk. Sőt azzal a lánnyal akivel megcsalt még mindig beszélget, sőt szerintem már érzelmi kötődés is van köztük, persze ezzel a lánnyal nem találkozott a megcsalás óta, mivel akkor csalt meg mikor elutazott, tehát a lány is távol van tőle, de még is tudom, hogy valami van köztük (hiszen néha írnak egymás üzenőfalára Facebookon, és néha ilyen érzelmes idézeteket írnak ki a saját üzenő falukra).

Az is igaz, hogy szerintem nem volt köztünk igazi szerelem, főleg mert én nem tudom kimutatni az érzéseim, és nem sokszor mondtam neki ilyen romantikus szavakat, nagyon hideg vagyok, tehát tudom, hogy ez az én hibám is, de én csak nagyon nehezen tudok elkezdeni érezni valamit.

Szerintem már mind ketten tudjuk, hogy köztünk mindennek vége. De mégis még kéne beszélni, két hét múlva fogunk találkozni..

Mégis mit tegyek, hogy ne érezzem magam ennyire kihasználtnak és hülyének, úgy értem mit mondhatnék neki, ha talalkozunk, hogy valamennyire legyen megbántódott? Tudom, hogy a megcsalás után azonnal szakítanom kellett volna, mert akkor még rossz is lett volna neki. De most úgy érzem mindent saját magamnak, a határozatlanságomnak köszönhetem ezt az egészet, ami igaz is. A barátom meg szerintem engem hibáztat majd, hogy sokszor hideg voltam vele és hogy ő vele ezt ne csinálják, neki ilyen kapcsolat nem kell. De úgy érzem ő jobban hibás, a megcsalás borzalmas dolog, én soha sem tennék ilyet. És meg érdemelné, hogy rossz legyen neki, elég idős, még is borzasztó gyerekes.

Mégis tudok tenni, mondani még olyat amivel lelkiismeret furdalást keltek benne?

2016. jún. 3. 09:46
1 2
 1/14 Szergej55 ***** válasza:
Csak én nem értem, mi a francra vársz hónapok óta, bakker?
2016. jún. 3. 09:55
 2/14 anonim ***** válasza:
A 2. mondatod tök igaz
2016. jún. 3. 10:07
 3/14 anonim ***** válasza:
De te nem is vagy kapcsolatban, igy nem ertem a kerdest. Az nem kapcsolat ha hetekig nem beszeltek, a pasi mas lanyokkal ismerkedik es lassan feleve nem talalkoztatok. A pasi egyaltalan tudja hogy ti kapcsolatban vagytok? Es ha igen miert nem talalkoztok? Elhiszem tavolsag meg minden de en is tavkapcsolatban elek (2300 km), de megis talalkozunk es nem felevente.
2016. jún. 3. 10:07
 4/14 A kérdező kommentje:
szerintem igen ezt mind ketten tudjuk, ez már nem kapcsolat, de akkor is azért erős érzelem volt köztünk, meg kéne beszélni.
2016. jún. 3. 10:11
 5/14 anonim ***** válasza:
De utana mi tortent hogy egyszer csak abbamaradtak a talalkozasok? Magyar a pasi? Mekkora a tavolsag koztetek jelenleg? Eros erzelmek meg pedig max. feloled voltak szerintem. Ha o lazan elmegy es megcsal, lezaras nelkul akkor sajnos pont annyira is erdekelte a dolog.
2016. jún. 3. 10:16
 6/14 anonim ***** válasza:

Miért fontos az hogy megbántva érezze magát?

Magamból kiindulna, pont hogy akkor számíthatsz tőle vagdalkozásra, visszatámadásra.

37 F vagyok, sokszor volt konfliktusom a párommal az utóbbi időben. Amikor szépen, nyugodtan mondta el az érzéseit, azt én is higgadtan fogadtam, ill. hajlamosabb voltam megérteni.

Míg az olyan esetekben, amikor a bántás volt a célja, az én zsebemben is kinyílt a bicska és én is vágtam csúnya dolgokat a fejéhez.

Ha bántani kezded, ne várd el hogy tűrje.

Ha nyugodtan beszélsz vele, elvárhatod hogy ne kezdjen vagdalkozni.

Azt is elmondhatod neki hogy tudsz a megcsalásról, és te azóta sem tudtál ezen túllépni (ami egyébként szerintem érthető), és egyébként is olyan a viszonyotok, hogy semmilyen, és nem szeretnéd folytatni.

Tudom hogy nagyon nehéz egy kapcsolatra áment mondani (én is épp ebben a helyzetben vagyok), de ha minden javítási szándék sikertelen volt, nem tudjátok továbbvinni a dolgot, akkor nincs más út.

2016. jún. 3. 10:56
 7/14 anonim ***** válasza:
buta vagy ergo megérdemled a sorsod
2016. jún. 3. 11:15
 8/14 Szergej55 ***** válasza:
Nincs ezen mit megbeszélni, hagyd ott, aztán kész.
2016. jún. 3. 11:19
 9/14 anonim ***** válasza:
Hát nekem nem tűnik ez kapcsolatnak... ha egy hétig nem is beszéltek, akkor egyszerűen ne keresd őt soha többé és kész. Hirtelen, egyik napról a másikra. Persze úgyse fogod megtenni, ha eddig nem tetted, de nem ártana pedig.
2016. jún. 3. 12:21
 10/14 anonim ***** válasza:

Ami megtörtént, megtörtént.

Változtatni már nem tudsz rajta.

Igen,már korábban szakítanod kellett volna.

Nem tetted.

És?

Minden ember hibázik.

Most arra koncentrálj, hogy mielőbb zárd le ezt a kapcsolatot, és próbálj megbocsátani magadnak :)

2016. jún. 3. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!