Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy feljtsem el?
Figyelt kérdés
Kb. 3 hete hogy nem beszélek azzal a sráccal akivel nagyon közel álltunk egymáshoz (nem jártunk "hivatalosan" de olyan volt amúgy mintha..)
Összevesztünk csúnyán és én tiltottam..nem akarom megint a régit (veszekedések stb.) de mostmár kezd hiányozni (egyre jobban)..
Hogy felejtsem el?
2016. jún. 3. 00:37
1/7 anonim válasza:
Vicces, mert ugyanebben a helyzetben vagyok, csak én a "srác" vagyok. De te tuti nem az a lány vagy, mert ő nem ír ilyen oldalakra. Amúgy írj neki, ha szereted.
2/7 A kérdező kommentje:
Szerintem sem:) az "én" srácom sincs ide regisztrálva.
Nem tudom mit érzek iránta, nagyon sok dolog történt és haragszok is rá (vagy kellene haragudnom..)
És túl büszke vagyok hogy írjak..felejteni szeretnék
2016. jún. 3. 00:52
3/7 anonim válasza:
Akkor szokj le a büszkeségedről és keresd fel. A dedóban szokás ez. Felnőtt emberek felkeresik egymást és szemtől-szemben megbezélik a sérelmeiket.
4/7 anonim válasza:
Akkor ne írj neki, mert ha a büszkeséged fontosabb, mint ő, akkor nem is szereted igazán. Nem teszitek tönkre jobban egymást.
5/7 cukilányka 0.0 válasza:
Egy nőnek a büszkesége legyen a legfontosabb! (:)
7/7 A kérdező kommentje:
Mint mondtam felejteni akarom és az sem mellékes hogy sok volt a veszekedés
2016. jún. 3. 10:47
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!