Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Találkoztatok ilyen emberrel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkoztatok ilyen emberrel?

Figyelt kérdés
Aki azt várja el, hogy olvass a gondolataiban, dolgokat utólag mond el, de neked tudnod kellett volna, és mindenért te vagy a hibás, bűntudat keltés, érzelmi zsarolás stb. Most jöttem ki egy ilyen kapcsolatból, és a vége felé már úgy tekintettem az illetőre, mintha egy Mónika showt néznék. Az illető ráadásul férfi, de úgy viselkedett, ahogy én nőként sosem. Hisztis, sertődékeny, és hab a tortán, hogy elvárta olvassak a gondolataiban. Találkoztatok már ilyennel?
jan. 21. 11:09
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ilyennel nem. Csak sokkal rosszabbal.
jan. 21. 11:46
 2/10 A kérdező kommentje:
Ez is krminális volt. Békés, toleráns ember vagyok, de ő túlvitt a határaimon. Büntetett, érzelmileg zsarolt, ő volt az Atya Úristen, és legyek hálás ha leereszkedik hozzám.
jan. 21. 11:50
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Elkezdtem ismerkedni egy pasival, már kb a 3. napon előjöttek a hisztijei a nagy semmire. Minden apróságon besérült. Ott akkor már vettem a lapot, hogy ez nem normális, köszönöm szépen erre nekem semmi szükségem.
jan. 21. 12:04
 4/10 A kérdező kommentje:
3-as és gondolom te voltál a hibás, és engeszteld ki. 🙄
jan. 21. 12:18
 5/10 anonim ***** válasza:
Sajnos elég sokkal.
jan. 21. 15:19
 6/10 anonim ***** válasza:
A vicc az egészben, hogy te olvass a gondolataiban, de ő még a szádról se hajlandó.
jan. 21. 15:20
 7/10 A kérdező kommentje:
Pontosan!
jan. 21. 15:24
 8/10 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Ez fél éve történt. Azóta várhatja, hogy én kiengeszteljem. 🤣 Várjon még 10 évig legalább. Ezekkel így kell bánni.
jan. 21. 15:29
 9/10 A kérdező kommentje:
8-as nem olyan volt, mintha egy fallal beszélnél?
jan. 21. 15:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Olyan exem volt, aki megmondta, hogy ő soha nem fog szólni, ha megbántottam, vagy rosszul csináltam valamit, hanem majd egyszer csak szakít, ha besokall. Szakított is szerencsére :D
jan. 23. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!