Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lesz a beszélgetésünk végére mindig veszekedés az exel?
Már 7hónapja szakitottunk,eleinte még találkoztunk beszélgettünk,most is néha beszélgetünk de valahogy mindig kisebb-nagyobb összetüzés lesz belőle.Leginkább ő az aki hirtelen felkapja a vizet, szinte keresi hogy mibe köthet bele és mindig azt hiszi hogy őt akarom bántani,ledegradálni.
Miért van ez?
Köszönöm a válaszokat:)
És az miért van,hogy állítása szerint rég túl van rajtam de nem tudja a sérelmeit,rossz dolgokat elfelejteni.
Véleményem szerint ennyi idő felesleges a rossz dolgokat megtartani,illetve ha valaki még mindig hordozza a sérelmeit nincs igazán túl a dolgon,csak probálja ezzel kompenzálni..vagy én gondolom rosszul?
Lány :D
Szerintem inkább a fiúk mondják azt,de ez személy függő
Nem tudom, fiú létemre sose gondoltam arra, hogy nekem még élnem kellene. Inkább mindig azt hallom, hogy szülők mondják a lányuknak, hogy élned kell még, stb.
Meg ők azok, akik erre rá eszmélnek és azt szeretnék, még élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!