Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nő vagyok, veszekédesekkor ütögettem a párom.7 év után elhagyott. Hogyan tovább?
szakított velem, megértem. Énis ugyanezt tettem volna.
Ha néha összevesztünk, volt, hogy megcsapkodtam (karját, hátát)
Egyszer megkért, hogy ezt fejezzem be, vagy szakít.
Legutóbb megint nem tudtam megállni.....ezért szakítottunk.
Békében váltunk el, szeretjük egymást, de ez nem műkődhet így. 7 évet voltunk együtt.
Én azon aggódom, hogy mi lesz, ha később is előjön ez egy másik kapcsolatomban?
Hogyan kezeljem?....pszichologushoz ilyennel lehet fordulni?
Nagyon szomorú vagyok, félek, hogy nekem emiatt nem való párkapcsolat.....
Mot gondoltok?
Őszintén.
23/L (24F)
Amikor megismertem a páromat sajna ugyanazt csinálta amit Te....ha valami nem tetszett neki és felkapta a vizet akkor csapkodott,dobált,szitkozódott.
A párod már az elején elhibázta....hogy hagyta, hogy így viselkedj vele szemben. De végül meghozta a döntést, csak lehet hogy már túl későn. Én az első alkalom után otthagytam a partneremet még a kapcsolatunk elején, 1 hónap után folytattuk, úgy hogy tisztáztuk a játékszabályokat. Azóta egyszer fordult még elő ilyen, de évekig türtőztette magát. A megoldás a Te kezedben van, ha tudod milyen következményekkel számolhatsz, akkor kétszer is meggondolod mit engedsz meg magadnak!!
38F
Én is elhagytalak volna ilyesmiért. Mea culpa, nem vagyok gonosz ember, de nem szeretem az erőszakot, csak ha feltétlenül muszáj (önvédelem, mások megvédése, demonstráció ha agresszíven közelednének primitívebb emberek).
Viszont ő jó ember volt, sosem ütött vissza - pedig sokaknál elszakadna a cérna, bár célszerűbb lenne egy kanyarodással hátulról elkapnia amíg le nem nyugodsz...
Valamit tenned kellene ez ellen, mert az agresszív embereket nemigen kedvelik a kapcsolatokban. Végül is ki szeretne olyannal lenni aki ideggyenge és agresszív?
Igen, el mehetsz pszichológushoz és igen, én is elhagytalak volna.
Nem az őskorban vagyunk, hogy verekedjünk. Főleg nem nő létedre. Azért van a pici szád meg az agyad, hogy megfogalmazd a gondolataid aztán elmondd a párodnak és megbeszéljétek. A veszekedés ovis dolog.
F
Valószínűleg tényleg nem tudod kezelni az indulataidat. Mint írták, valóban, különböző terápiás módszerek, sportok (akár küzdősport), naponta végzett relaxációs technikák segíthetnek. Ha fennállna az a probléma is hogy túl stresszes életmódot élsz, alvászavaraid vannak, elhanyagalod a megfelelő táplálkozást akkor erre is fontos lenne odafigyelned. Most már sajnos nincs mit tenni, érdemes lett volna előbb valami megoldást keresni erre, nem csak a kapcsolat miatt de saját magad érdekében is. Úgy látom rájöttél hibát követtél el de fontos lenne hogy ne ostorozd magad emiatt hanem tanulj a történtekből és lépj a változás irányába.
Ui: Nem az őskorban élünk, de azért a válaszolók egy jó része ugyanúgy ütött volna. Kitűnik a kérdező szavaiból hogy rájött rosszul csinálta a dolgokat, nem hiszem hogy ezt fokozni kéne, mindenféle megjegyzésekkel, meg azzal hogy TE is szakítottál volna vele, ami egyébként senkit nem érdekel.
Teljesen igaza van az exednek. Nézzük reálisan, fordított helyzetben te kb az első pofonnál feljelentéssel fenyegetőzve elhagytad volna, nem?
26/F
A pszichológus kiváló ötlet, mert ha ezt egyedül meg tudnád oldani, már sikerült volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!