Mit jelenthet, hogy másfél évesen ütögettem, vertem anyám hasát amikor a húgomat várta?
Figyelt kérdés
Féltékenység? Honnan tudtam, hogy ott van bent a húgom és hogy mi történik?2016. ápr. 8. 02:08
1/7 anonim válasza:
Kérdezd Anyudat, nyilván ő magyarázta el, hogy benn van a hugi.
2/7 anonim válasza:
Másfél éves korodból nincsenek emlékeid, amit annak hiszel, az mások elmondásán alapul.
Ám, ha megnyugtat: már akkor olyan okos voltál, hogy felvilágosítás nélkül rájöttél: nem zsír okozza a pocak növekedését.
4/7 anonim válasza:
Ez még nem féltékenység. Ha ez volt, azt jelentette, anyukád nevelési hibája volt, hogy ezt lehetett tenni. Ezt az elsőnél le kell állítani - nem hagyni "ütögetni, verni". A féltékenység később alakul ki, és az anyára irányul, akit elvesz, elvon a kistestvér.
5/7 anonim válasza:
Hogyne lehetnenek emlekei? Van aki nagyon korai idokre is emlekszik. En is emlekszem masfel eves koromra. Tobb orvosnak is meseltem es azt mondtak, hogy van ilyen.
6/7 anonim válasza:
Ez hülyeség, igenis lehetnek emlékek, nekem egy van, amikor a babakocsiban ültem, és tisztán értettem, amit anya mondott, viszont még nem tudtam beszélni. Tehát 1,5 évesnél biztos nem voltam idősebb.
7/7 anonim válasza:
Szerintem legfeljebb azt, hogy nem tudtad, anyukádnak mitől nagy a hasa, és próbáltad visszapüfölni a "normális méretre". Ennél többet nem hiszem, hogy felfog egy másfél éves. Esetleg ha mondták, hogy ott a tesód, akkor szeretted volna, ha már kijön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!