Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lesz a beszélgetésünk végére mindig veszekedés az exel?
Már 7hónapja szakitottunk,eleinte még találkoztunk beszélgettünk,most is néha beszélgetünk de valahogy mindig kisebb-nagyobb összetüzés lesz belőle.Leginkább ő az aki hirtelen felkapja a vizet, szinte keresi hogy mibe köthet bele és mindig azt hiszi hogy őt akarom bántani,ledegradálni.
Miért van ez?
Miért ne beszélgethetnék?
Nem volt semmi nagy ok a szakitásra,ő egyszerűen élni akar
Én meg buta mód még mindig szeretem,de ha nem igy lenne akkor is lehet szerintem az exel beszélgetni ,hisz fontos volt.
Tisztába vagyok vele,hogy nem lesz újra belőle semmi.Talán évek múlva.
Az is zavar hogy ennyire szeretem még és nem tudok nyitni mások felé,senki se olyan érdekes számomra mint ő,de lehet hogy csak azért mert őt ismerem.
Illetve az is zavar,hogy nincs szexuállis életem ,pedig nagyon hiányzik.
Nálam is kb ez van, vagy az exemmel csak egymást oltogatjuk :D De én csak jót nevetek rajta :)
De amugy próbálj meg túllépni rajta, rengeteg más lehetőség lesz, nagy eséllyel találsz majd egy sokkal jobbat :)
Lesznek még sokkal jobb lehetőségek is. Sőt! Ahogy egyre jobban megismered magadat, az igényeidet, tapasztalatot szerzel és tisztulsz lélekben is, egyre jobbak fognak belépni az életedbe.
Ha egyszer túlléptél rajta, már nem fog téged érdekelni ő. Évek múlva meg jó eséllyel úgy leszel, hogy "És én még csak vele tudtam elképzelni az életem?"
Néha nagyon nehéz tovább lépni és elfelejteni, mert lélekben nincs lezárva a történet. Ráadásul megmérgezi a többi párkapcsolatot is.
A szex nekem is hiányzik, ezzel nem vagy egyedül. De nem vagyok már hajlandó emiatt bevállalni félmegoldásokat. Nekem egy igazi társ kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!