Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Baratnom elkoltotte az osszes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratnom elkoltotte az osszes penzt a szamlamrol szerintetek is szakitsak?

Figyelt kérdés
Ma elkerte a bankkartyamat ,hogy szeretne maganak ruhat vasarolni. Arrol volt szo ,hogy 30-40ezer ertekben vasarol ,ehhez kepest ennek a tizszereset elkoltotte ,maradt 7200Ft a szamlamon. Most meg sir ,hogy o nem akart ennyit kolteni meg stb. Persze nen akart,szerintem szakitank fogok vele ,ez nem normalis dolog. Ha nem lenne megtakaritasom ehen halnek ebben a honapban . Nem tudok bizni benne ezek utan ,szerintem ez nem egy olyan na jolvan nem baj dolog. Szerintetek?
2016. máj. 21. 18:49
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
Don't feed the troll!
2016. máj. 22. 00:35
 42/45 A kérdező kommentje:

#40 teljesen igazad van!

Megbeszeltuk mar, nem vitetem vele vissza ,de iden mar nem kap ruhat,meg penzt se adok neki..

2016. máj. 22. 12:46
 43/45 Sunshinedoll ***** válasza:

Hát azért ez elég erős :DD Az, hogy túllépi 5-ezerrel, hát éppen belefér, de a tízszerese?

Én mindenképpen visszafizettetném vele, aztán az már a te döntésed, szakítasz-e vagy nem.

A barátnőd dolgozik egyébként? Miért nem adsz neki inkább készpénzt, ha te akarsz neki venni valamit? Vagy mentek el együtt vásárolni? Ha esetleg együtt is maradtok, semmiképp se add neki oda a kártyád még egyszer.

(Hogy nem veszi észre valaki, hogy nem 30ezer értékben vásárolt, hanem mondjuk 200-300ezer forint értékben? :DDDD Nem hangzik túl okos lánynak )

2016. máj. 22. 14:41
 44/45 anonim ***** válasza:
73%

"Megbeszeltuk mar, nem vitetem vele vissza ,de iden mar nem kap ruhat,meg penzt se adok neki.."

Csak most olvastam el ezt a topikot, öcsém basszus te vagy a világ egyik legnagyobb balekja!

Nemhogy nem szakítasz, még el is engeded a dolgot. Szerintem a csaj pontosan tudta, hogy mit tesz. Igaza volt, te egy lehúzható papucsállatka vagy!

2016. máj. 23. 12:28
 45/45 anonim ***** válasza:
62%
Nem hiszem el , hogy válaszoltatok ennek a trollnak! Ennek a kis pcsnek harmincezer sem volt még a kezében soha egy összegben, nemhogy ennek sokszorosa. Álmodott a legény, kiírta ide, ti meg beszoptátok. Finom volt a cumi, srácok? :)
2016. máj. 25. 01:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!