Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratnom elkoltotte az osszes penzt a szamlamrol szerintetek is szakitsak?
#40 teljesen igazad van!
Megbeszeltuk mar, nem vitetem vele vissza ,de iden mar nem kap ruhat,meg penzt se adok neki..
Hát azért ez elég erős :DD Az, hogy túllépi 5-ezerrel, hát éppen belefér, de a tízszerese?
Én mindenképpen visszafizettetném vele, aztán az már a te döntésed, szakítasz-e vagy nem.
A barátnőd dolgozik egyébként? Miért nem adsz neki inkább készpénzt, ha te akarsz neki venni valamit? Vagy mentek el együtt vásárolni? Ha esetleg együtt is maradtok, semmiképp se add neki oda a kártyád még egyszer.
(Hogy nem veszi észre valaki, hogy nem 30ezer értékben vásárolt, hanem mondjuk 200-300ezer forint értékben? :DDDD Nem hangzik túl okos lánynak )
"Megbeszeltuk mar, nem vitetem vele vissza ,de iden mar nem kap ruhat,meg penzt se adok neki.."
Csak most olvastam el ezt a topikot, öcsém basszus te vagy a világ egyik legnagyobb balekja!
Nemhogy nem szakítasz, még el is engeded a dolgot. Szerintem a csaj pontosan tudta, hogy mit tesz. Igaza volt, te egy lehúzható papucsállatka vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!