Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Baratnom elkoltotte az osszes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratnom elkoltotte az osszes penzt a szamlamrol szerintetek is szakitsak?

Figyelt kérdés
Ma elkerte a bankkartyamat ,hogy szeretne maganak ruhat vasarolni. Arrol volt szo ,hogy 30-40ezer ertekben vasarol ,ehhez kepest ennek a tizszereset elkoltotte ,maradt 7200Ft a szamlamon. Most meg sir ,hogy o nem akart ennyit kolteni meg stb. Persze nen akart,szerintem szakitank fogok vele ,ez nem normalis dolog. Ha nem lenne megtakaritasom ehen halnek ebben a honapban . Nem tudok bizni benne ezek utan ,szerintem ez nem egy olyan na jolvan nem baj dolog. Szerintetek?
2016. máj. 21. 18:49
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:

Én is mindenhol kártyával fizetek de sose nézték még meg mi van ráírva, sőt sokszor nem a sajátommal fizetek.

Ha velem ezt tenné a barátnőm akkor megmondanám neki egyértelműen, hogy ez volt az első és az utolsó húzása. Most lehet, hogy jót röhög a markába. Illetve ez a dolog nagyon durva, hogy el se mondta, csak abból kellett rájönnöd, hogy nem tudod használni.

Majd a bankszámlakivonaton látod hogy mire mennyit költött. Én úgy gondolom, hogy az a 30-40k is elég nagy összeg főleg ahhoz képest amiket csinál, hogy 2 hét alatt elkölti minden pénzét aztán még rezsit is te meg mindent... áhh. Biztos, hogy nem lennék együtt egy ilyen lánnyal.

2016. máj. 21. 19:19
 22/45 anonim ***** válasza:
9%
#19 Szevasz. Melyik idiótának a számlájáról húztak le 300-400 ezret?
2016. máj. 21. 19:19
 23/45 anonim ***** válasza:
44%
Tehát nyilván más lenne a helyzet ha az derült volna ma ki, hogy megcsalt. Ekkor nem is jöttél volna ide talán megkérdezni mit tegyél mert tudnád azonnal mit kell tenni. Az hogy 300 ezret elköltött, az nekem egy mosolyogni való butusság egy megcsaláshoz képest és lehet csak ennyi kell a szakításhoz, de ezt nem sietném el.
2016. máj. 21. 19:21
 24/45 anonim ***** válasza:

#21 És gondolom nincs limit sem, meg sms értesítés sem.

Én egyébként mikor boltban dolgoztam, mindig megnéztem a kártyán a nevet.

2016. máj. 21. 19:21
 25/45 anonim ***** válasza:

hülye f**$z vagy, hogy csak úgy odaadtad neki. Megérdemelted az éhezést, meg a szívást!

Amúgy mielőtt kidobnám, azelőtt visszavitetném vele az összes ruhát oda ahol vette! 3 napos elállás mindenhol megilleti a vásárlót.

2016. máj. 21. 19:23
 26/45 anonim ***** válasza:
Instant kuka a csaj.
2016. máj. 21. 19:24
 27/45 anonim ***** válasza:

Mond meg neki, ha igazan sajnalja, valtsa vissza a cuccokat. Ugyanis, ha csak ma vasarolta, meg visszaviheti. Es nem kell elfogadni cseret, utalvanyt, jogod van visszakapni a penzed.

Ha ezt megteszi, akkor utana el lehet vele beszelgetni azon, hogy mi valtotta ezt ki belöle es lehet e melyebb problemaja. Vagy egyszerüen dobod, de legalabb nem több szazezerert ajandekozol neki ruhat. Meg az is lehet, hogy ez volt a szandeka.

2016. máj. 21. 19:24
 28/45 anonim ***** válasza:

Kizárt hogy ezt tette és hazament hozzád, más esetben el tudom képzelni, mondjuk meglóg a kp val.

Egyébként nem olyan nehéz eltapsikolni ennyi pénzt ruhákra, parfümökre, cipőre. Egy márkásabb tavaszi farmer dzseki 30-40 ezer forint, bőrből meg 80 is akár.

2016. máj. 21. 19:37
 29/45 anonim ***** válasza:

egyébként mennyi ideje vagytok együtt,ezen kívül minden rendben van a kapcsolattal?

én azt mondom, hogy ez sok mindentől függ...ha amúgy is sok a vita, annyira nem szereted már, és nincsen közös gyereketek akkor szerintem talán elgondolkoznék a szakításon...de ha ez az egyetlen probléma és sikerül megbeszélni, akkor még meg lehet oldani a dolgot :)

2016. máj. 21. 20:09
 30/45 anonim ***** válasza:
100%
Kellett neked nőnek a kezébe adnod a bankkártyádat :D lol bocs de szakadok :D
2016. máj. 21. 20:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!