Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratnom elkoltotte az osszes penzt a szamlamrol szerintetek
is szakitsak?
31/45 A kérdező kommentje:
Igen ,minden rendben van ezenkivul egy eve vagyunk egyutt ,mondjuk eleg fiatalok vagyunk en 21 o 23eves.
32/45 A kérdező kommentje:
Ez nagyon durva. Hogy is engedhetted meg csak így, hogy használja, legalább vele mentél volna. Most megtanultad legalább. De azt sem értem, hogy hova a francba költött el ennyit?!
Viszont az sem világos, hogy hogyhogy nem kapsz erről értesítést, sms-t? Amikor leveszünk mi is pénzt, arról értesít a bank.
2016. máj. 21. 20:57
SMS értesítés csak akkor van, ha aktiválva van a kártyához. Sőt limittől is függ. Ha 50 ezer levételétől küldi az SMS-t akkor vásárlásonként 45 ezrével simán SMS nélkül vásárolhatsz.
2016. máj. 21. 21:10
Ha nem viszi vissza a ruhákat,akkor ne szakíts. Perelj.
Bár..."Tisztelt bíróság! Hülye vagyok és..." nem mennél vele semmire sem:/:D
2016. máj. 21. 21:12
Nem is emiatt az eset miatt kéne szakítani,hanem mert pénzéhes a lotyó.De ha egyesek ezt ilyen könnyen veszik,énis lejátszom ezt a férjem kártyájával,hátha ő is ilyen balek.
2016. máj. 21. 22:10
37/45 A kérdező kommentje:
Anyukámnak volt egy kolléganője, akivel tartják a kapcsolatot, és annak a nőnek az egyik lánya (már nagykorú huszonévesként) bekattant pszichésen, és az egyik "tünet" pont ez volt, hogy ész nélkül költekezésbe kezdett, nem tudott megálljt parancsolni magának, egyszerűen nem érezte az elköltött pénz értékét. A szülei minden pénzügyet kivettek a kezéből, amit tudtak. Nem tudom, mostanában mi van vele, a legutolsó infóm az róla, hogy kezelik. De ez csak egy, amit elmeséltek. Volt olyan, hogy elfelejtette, hol lakik. Remélem, a te párodnál nem valami hasonló kezdődik.
2016. máj. 21. 23:38
Az én bankomban be lehet állítani napi limitet, szóval ha valaki azt túl akarja lépni, azt nem engedik, akkor sem, ha több apró részletben történne. Sőt, még a "szokatlan" pénzforgalmat is figyelik, és ha valami gyanús, azonnal blokkolják a kártyát. Ez nálam akkor bukott ki, mikor Rómába utaztam, és vettem online belépőt a Colosseumba, és kártyával fizettem neten keresztül. Nem utazok rendszeresen, így gyanús tevékenységnek értelmezték, be kellett mennem és igazolni, hogy azt valóban én indítottam, akkor feloldották a blokkolást. :-)
2016. máj. 21. 23:48
Asztem ha szereted akkor csak emiatt ne szakits vele, de soha tobbe ne add neki oda a kartyadat, valtoztasd meg a pin kododat es probald meg visszavaltani a ruhakat, tovabba mondd meg neki h ez volt az utolso ilyen huzasa.
Ha nem viszi vissz a ruhskat aki havi 20 at lead neked a fizujabol amig vissza nem torlesztette az egeszet.
Ahonnan en nezem onnan nezve a csaj nem penzehes hanem egy felelotlen gyerek, akinek nincs erzeke a penzhez es jateknak fogja fel az egeszet. Sot, azt sem hinnem h rosszindulatu, szimplan csak nem nott fel, es velhetoleg tudta h nem harapod le a fejet emiatt:-)))
2016. máj. 22. 00:08
Kapcsolódó kérdések: