Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Baratnom elkoltotte az osszes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratnom elkoltotte az osszes penzt a szamlamrol szerintetek is szakitsak?

Figyelt kérdés
Ma elkerte a bankkartyamat ,hogy szeretne maganak ruhat vasarolni. Arrol volt szo ,hogy 30-40ezer ertekben vasarol ,ehhez kepest ennek a tizszereset elkoltotte ,maradt 7200Ft a szamlamon. Most meg sir ,hogy o nem akart ennyit kolteni meg stb. Persze nen akart,szerintem szakitank fogok vele ,ez nem normalis dolog. Ha nem lenne megtakaritasom ehen halnek ebben a honapban . Nem tudok bizni benne ezek utan ,szerintem ez nem egy olyan na jolvan nem baj dolog. Szerintetek?
2016. máj. 21. 18:49
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
43%

Persze, és nincs a kártyádon napi limit, nincs sms értesítés, mindenhol elfogadták a kártyát egy nőtől úgy hogy férfi neve van rajta, és megadtad neki a kódodat.

El kell hogy szomorítsalak, ez még csak nem is a nap kamukérdése, maximum ezé az óráé... eddig.

2016. máj. 21. 19:01
 12/45 anonim ***** válasza:
De mi a kerdes?? Nem is ertem. En az ex volegenyemtol ot ev utan 100 ftot se vettem el..kerni se kertem csak ha valami kellett. Neki nincs penze oltoztetnie magat?
2016. máj. 21. 19:01
 13/45 anonim ***** válasza:
48%
Kamu kérdés.
2016. máj. 21. 19:03
 14/45 A kérdező kommentje:
#nincs limit rajta,miert ne fogadtak volna el? Rengetegszer vasarolt mar az en kartyammal sms ertesitest pedig eddig meg nwm igenyeltem. Bar kamu lenne,en lennek a legboldogabb !
2016. máj. 21. 19:04
 15/45 anonim ***** válasza:
100%

Ha bizalmad ettől ugrott, akkor ajánlom a szakítást.

Ugyanakkor az utolsó kommented alapján te is hagytad "telni a poharat", szóval azt is ajánlom, hogy legközelebb erősebb határokat húzz meg és akkor adj egy vastag bankkártyát csaj kezébe ha tudod hogy nem szórja a pénzt. Te már tudtad korábban is hogy elkölti állandóan a pénzét. Nem tartalak hibásnak, hanem azt gondolom hogy ha 2 hét alatt elveri hónapról hónapra a fizetését és te tartod el, akkor nem meglepő hogy egy halom pénzt (kártyát) a kezébe tolsz akkor azt is elkölti.

2016. máj. 21. 19:07
 16/45 anonim ***** válasza:
15%
#14 Legalább ne tettesd magad ostobábbnak mint amilyen vagy. Ha azzal igazolod a kamut hogy mindenhol paypass-al fizetett, akkor ok, de az kizárt hogy egyik pénztáros sem nézte meg a nevet. A kártyát pedig csak az használhatja akinek a neve a kártyán van. A kártya a bank tulajdona. Ha nem lennél ennyire ostoba, akkor ezt is tudhatnád.
2016. máj. 21. 19:08
 17/45 anonim ***** válasza:
LOL, mekkora balfék vagy, komám! A csajod meg erőteljesen vakkomondor-pozitív.
2016. máj. 21. 19:09
 18/45 anonim ***** válasza:
82%

Biztos szép a csaj...

Amúgy mi is vásárlunk egymás kártyájával és sehol nem kötöttek bele.

2016. máj. 21. 19:13
 19/45 A kérdező kommentje:
#16 ne idegesitsel mar te is a rohadt eletbe. Hol megis hol nezik meg minden alkalommal a vasarlo nevet? De azt gondolsz amit akarsz pont az a legkisebb problemam sajnos ,hogy egy idiota mit gondol. Na szevasz
2016. máj. 21. 19:13
 20/45 anonim ***** válasza:

Szerintem aludj rá pár napot, gondolkozz el ezzel a lánnyal meg tudod-e könnyen oldani hogy ilyenbe ne fuss bele újra (szakítás nélkül) aztán tedd fel magadban újra a kérdést.

Addig legalább leülepszik hogy neked ez tényleg megölte-e a bizalmat.

Szerintem ne akard rögtön ma ez eldönteni. Ami elveszett, az elveszett, dühből pedig ne dönts. Ezt javaslom.

2016. máj. 21. 19:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!