Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi volt a legfájóbb / legmegalázóbb / legkegyetlenebb mód, ahogy már dobtak titeket?
ezek nagyrésze nem megalázó szakítás... az h sms-ben, telefonon szakít vagy el se jön megbeszélni az nem megalázó, az csak primitív az ő részéről, de NEM nektek kéne fájni
megalázó pl. az hogy fogadásból (ahogy írta itt valaki) volt az ember valakivel és ezt simán bevallja, legkegyetlenebb meg az amit a másikótok írt h leültette a számítógépe elé a videót megnézni.... na ennyi
egyébként velem nem történt ilyen, 1 barátnőm volt 26F
Démon: " legfájóbb /
legmegalázóbb / legkegyetlenebb"
Nem csak megalázásról szól a kérdés.
A legmegalázóbb egy két hónapos "kapcsolat" volt. Éppen csak 13 voltam, a srác 17. Persze én fülig bele voltam esve. Kikényszerítette hogy lefeküdjek vele, fájt végig, de letojta. Sírtam közben. Szerencsére nem tartott neki sokáig. Másnap dobott, mert "csak kíváncsi voltam, milyen egy szűz csajjal. Hát jó szar".
Ezek után ráhajtott az unokatestvéremre, és hogy elejét vegye, hogy elmondjam bárkinek, azt magyarázta, hogy én pincsiztem utána, ő meg lerázott, mert még kislány vagyok.
Erősebb felhozatalra számítottam (na jó, a szexvideós nem rossz, csak nehéz összehozni)
Szóval jöhetnek még az ötletek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!