Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi volt a legfájóbb / legmegalázóbb / legkegyetlenebb mód, ahogy már dobtak titeket?
2-es, azta k.va. :D
Nekem csak bejelentette, hogy megy randizni (és nem velem). XD
Most áprilisban volt 9 éve, hogy azt mondta, átgondolja a kapcsolatunkat, és hétvégén felhív.
Azóta se hívott.
Tekintve, hogy azóta ő is és én is megházasodtunk (mással, persze) asszem kimondhatjuk azt hogy szakítás történt.
Hozzátenném, mint kiderült a felesége már akkor megvolt neki (mint barátnő) és tulajdonképpen én csak szerető státuszban voltam.
Ma már csak röhögök rajta, hogy milyen gerinctelen, de akkor, 16évesen komolyan fájt.
Telefonon felhívott, hogy csak fogadásból volt velem.
Bár csak tinik voltunk, de ez volt az első kapcsolatom, és nagyon nem esett jól...
Táncversenyem előtt 10 perccel... nem sikerült túl jól mit ne mondjak....
Volt egy, aki eltűnt.
A legrosszabb, mikor nagyon szerettem.Hosszú kapcsolat volt, és azt hittem ő is szeret, mivel még előző nap is mondta hogy szeret, másnap meg elém állt, hogy vége, és meg sem indokolta.
Karacsonykor, apukam halala utan egy hettel, kozolte, hogy sosem szeretett, utal velem lenni, az exet szereti .
Gyerekunk is van ...
Már a kapcsolatunk eléggé ingatag talajon állt,szakitott majd vissza jött ,hogy szeret, nálam aludt és azt mondta hogy személyesen megbeszéljük jövöhéten ,mert ő szeretné ha együtt lennénk.Pár napra rá letörölte az összes képet facebookról és azt is levette hogy kapcsolatba vagyunk ,análkül, hogy bármit is írt,mondott volna.
Mikor megkérdeztem ,hogy ezt mégis miért így kellett lerendeznie és közölnie döntését.
Csak annyit írt ,hogy szerinte ezt kár tovább ragozni.
"Kicsit" fájt,hogy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!