Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Még mindíg szeretem az exbarát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még mindíg szeretem az exbarátnőmet, mit csináljak hogy elfelejtsem?

Figyelt kérdés
Lehet hogy már volt hasonló kérdés,de kiváncsi vagyok mások tanácsaira én is. 2 hónapja szakított velem az exbarátnőm, 5 évig voltunk együtt. Amikor szakitottunk én is úgy éreztem már, hogy nem akarok vele lenni nincs értelme folytatni, mert valami elmúlt közöttünk, ami egy kapcsolatba meg kellene lennie. Egészen az első pár napig gondoltam így, utána elkezdett hiányozni és irtam neki hogy találkozzunk, beszéljük át újra hogy tényleg jól döntöttünk-e..de ő már nem akarta folytatni elege volt, túl sok volt neki az elmúlt idöszak, sokat csalódott bennem és kiszeretett belőlem :( én viszont azóta csak rá tudok gondolni minden nap nagyon hiányzik és keresem is találkoztunk többször elmondtam neki hogy én mindig szeretem őt! neki pár hétre új pasija lett, egyik munkatársa és már 1 hónapja vele is lakik(mi másfél évet éltünk együtt, elötte a szüleimnél laktunk a kezdetektöl fogva) szóval nagyon hiányzik és szeretem de ö már lezárta és nem akar engem... én meg kezdek megbolondulni lassan miatta... mit csináljak hogy elfelejtsem? kicsit hosszúra sikerült bocsi...

2016. máj. 12. 17:13
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget! Remélem minél hamarabb túl leszek rajta és nem fog évegik tartani(ma beszéltem egy régi ismerösömmel aki 5 évig várt az exére és nem rég újra összejöttek..) és jól tudom majd magam érezni és őszintén újra mosolyogni.. :)
2016. máj. 13. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!