Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Még mindíg szeretem az exbarát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még mindíg szeretem az exbarátnőmet, mit csináljak hogy elfelejtsem?

Figyelt kérdés
Lehet hogy már volt hasonló kérdés,de kiváncsi vagyok mások tanácsaira én is. 2 hónapja szakított velem az exbarátnőm, 5 évig voltunk együtt. Amikor szakitottunk én is úgy éreztem már, hogy nem akarok vele lenni nincs értelme folytatni, mert valami elmúlt közöttünk, ami egy kapcsolatba meg kellene lennie. Egészen az első pár napig gondoltam így, utána elkezdett hiányozni és irtam neki hogy találkozzunk, beszéljük át újra hogy tényleg jól döntöttünk-e..de ő már nem akarta folytatni elege volt, túl sok volt neki az elmúlt idöszak, sokat csalódott bennem és kiszeretett belőlem :( én viszont azóta csak rá tudok gondolni minden nap nagyon hiányzik és keresem is találkoztunk többször elmondtam neki hogy én mindig szeretem őt! neki pár hétre új pasija lett, egyik munkatársa és már 1 hónapja vele is lakik(mi másfél évet éltünk együtt, elötte a szüleimnél laktunk a kezdetektöl fogva) szóval nagyon hiányzik és szeretem de ö már lezárta és nem akar engem... én meg kezdek megbolondulni lassan miatta... mit csináljak hogy elfelejtsem? kicsit hosszúra sikerült bocsi...

2016. máj. 12. 17:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem könnyű de elèg hamar túltette magát rajtad :( szerintem próbáld meg elfelejteni ha ennyit jelentettèl neki, akkor nem is szeretett igazán. Kezdj el èlni, keresd a barátaidat szervezz velük közös programot, járj el bulizni ès próbáld lefoglalni magad olyan dolgokkal amit szeretsz hidd el menni fog! Ismerkedj èlj bulizz :) ne fuss olyan szekèr után ami nem vesz fel èlj nyitott szívvel es járj nyitott szemmel ;)
2016. máj. 12. 17:26
 2/11 anonim ***** válasza:

Szia!

En lány létemre szinte ugyanebben a helyzetben vagyok, 2 hónapja szakítottunk 2 év utan es 2 hétre lett is uj barátnője, pedig próbáltam visszakonyorogni magam, mire közölte hogy nem akar kapcsolatot. Aha.

Egyébként a tanácsaim a továbblépésre, amik nálam többnyire használtak:

Tereld el a figyelmed, ne gondolj ra. Tudom hogy nehéz, de meg nehezebb lesz ha ragondolsz, felejtsd el, ha pedig eszedbe jut, kenyszeritsd magad hogy másra gondolj. Nézz sorozatot, en a The 100-at ajanlom, fantasy jellegű, nagyon kevés benne a romantika es nagyon leköti az embert (legalábbis engem nagyon lekötött). Olvass, lehetőleg ne szerelmes könyveket, hanem vicceseket. Tanulj, dolgozz, főzz. Kísérletezz uj dolgokkal. Ismerkedj másokkal, járj el a barátaiddal, bulizz es engedd el magad. Végre legalább foglalkozhatsz onmagaddal.

Nálam ezek többe kevésbé beváltak, kevesebbet gondolok ra, es ha eszembe is jut akkor is elég közömbös vagyok. Egyedül csak akkor rossz, ha valami nagyszerű régi emlék jut eszembe, vagy epp elképzelem mással.

Sok sikert kívánok neked a tovabblepesben, próbáld meg megcsinalni amiket leírtam, mert tényleg segítenek, ha pedig beszélgetni akarsz akkor írj nyugodtan, meghallgatlak szívesen. :)

2016. máj. 12. 18:05
 3/11 anonim ***** válasza:

El kell fogadni. Engem is ket honapja dobott ki a volegenyem 5 ev utan. Bar neki senkije nincs. De a lenyeg hogy mast akar. Ez van..nem tudsz mit tenni. Nekem se konnyu, mert en is szeretem..de semmit nem erek vele. Ha massal akar lenni probalkozhatsz ahogy akarsz..akkor sem fogsz kelleni neki. Idovel jobb lesz..kitartas!

26N

2016. máj. 12. 18:14
 4/11 anonim ***** válasza:

új kapcsolat vagy idő

időt lerövidítheted, ha fel tudod dolgozni a történteket, de ahhoz maga önismeret és érzelmi intelligencia szükséges :)

nekem amúgy szerelmi csalódásomat egy új kapcsolat feledtette :)

2016. máj. 12. 19:19
 5/11 anonim ***** válasza:
magas*
2016. máj. 12. 19:20
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Az a baj hogy én még szerintem mindíg szerelmes vagyok sajnos, bárcsak ne lennék! A legnagyobb baj hogy tudom hogy ő is nagyon szeretett mert éreztem és minden nap elmondta h bárcsak annyira szeretném én őt amennyire ő engem. De akkor vmiért én mindíg másra vágytam más lányokra gondoltam...és most meg amikor szingli vagyok meg őt akarom csak rá vágyok... :/ próbálkoztam elfeledni(azóta minden hétvégén bulizok haverokkal,próbálok soelse egyedül lenni, két csajjal szexeltem is, de még ezek közbe is rá gondolok ) tehát sehogy se megy az élet nélküle... :( azt érzem sose fogok úgy szeretni valakit ahogyan őt és soha se tudom elengedni...pedig tudom hogy el kéne..ma is beszéltem vele és próbálkoztam már kb mindennel de ő már nem akar és nem tud mit mondani... :/ remélem hogy bejön az hogy mindenki azt mondja h az idő segít...
2016. máj. 12. 22:13
 7/11 A kérdező kommentje:
Egyébként én 26 az exbarátnőm 23. Az új pasija 33... ezt sem értem hogy egy 10 évvel idősebb pasival van akivel 2 éve munkatársak... azt mondta h nem miatta szakitott de már azt sem tudom mit gondoljak róla...1 éve még egyfolytába azt akarta h vegyem feleségül meg hogy gyereket akar tőlem...lehet hogy a 34 éves csávójába ez fogta meg h ő már ezt akar? Nem mondd el semmit az új kapcsolatáról , mert hogy már nem tartozik rám... úgy fáj hog 5 év eggyüttlét után ilyen tud lenni velem...tudom hogy sok mindenben hibáztam és ha tehetném ma már máshogy cselekednék vele kapcsolatba...de nekem ez akkor is magas és nem tudom megérteni és túl lenni rajta...:/
2016. máj. 12. 22:29
 8/11 A kérdező kommentje:
Én is szeretnék új kapcsolatot, de addig ameddig rá gondolok egyfolytába addig nem tudok más nőre úgy nézni, mert mindenkiben őt látom :/ pedig nem vagyok vmi romantikus lélek meg nyálas meg hasonló , és soha nem gondoltam volna magamról hogy valaha ennyire kileszek lelkileg egy nő miatt, de ebből talán tanulok és a következő barátnőmet jobban megbecsülöm és jobban kimutatom felé az érzéseimet! :/
2016. máj. 12. 22:44
 9/11 anonim ***** válasza:

#2-es vagyok.

Előfordulhat az is, hogy amit érzel es azt hiszed 'szerelem' az csupán ragaszkodás. En is igy vagyok vele, sokan mondtak, hogy ez elég valószínű.

Egyébként azt tanácsolom, hogy ne keresd, mert tényleg nincs közöd az uj kapcsolatahoz (bocsánat, hogy ilyen nyersen fejezem ki magam). Ha folyton a nyakára jársz meg keresed, pláne nem fogod érdekelni, mert tudja hogyha ugy akarja akkor csettint egyet es ott vagy. Ez ne legyen igy. Szakitottatok, vege, innentől kezdve nem kell egymással beszelni mert csak rosszabb lesz. Az is mindegy, hogy kivel jött ossze, nekem is a volt baratom egy olyan lannyal jött ossze akit elhordott csunyanak meg butanak. Megis boldognak tűnik. Persze kitudja, hogy ez látszat e, de ne is érdekeljen. Tudatositsd magadban, hogy o mar továbblépett.

Plusz mint mar órám korábban, nem segít egy uj kapcsolat, sem az ha fűvel fával lefekszel egy ideig. Tanulj meg egyedül is boldog lenni, es amikor nem számítasz ra akkor jön valaki akiben van meg valami plusz ami az exedben nem volt. (Vagyis reméljük igy lesz, nekem nincs tapasztalatom, mert ez az elso kapcsolatom volt :D)

Ne gondolj ra, ez a legegyszerűbb es leghatásosabb dolog. Azok akik itt szenvednek, hogy 'könnyű ezt mondani' azok meg sem próbáljak.

2016. máj. 13. 06:58
 10/11 anonim ***** válasza:
Itt már tènyleg csak az idő segít a többiek jókat írtak. Nèzz mindig előre hogy mi lesz ès gondolj bele valamièrt csak vège lett ennek a kapcsolatnak. A sors nem őt szánta neked. Ismerkedj ès ne az exedre gondolj :)
2016. máj. 13. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!