Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a leggazabb szakító indok amit valaha mondtak Neked?
19es meghaltam ezen az extraplusszos szövegen:))))))))
DE A TOBBIEKEN IS:))))))...... Kik vannak..........
19-es vagyok.
Én is már csak nevettem mikor írta...mondom ilyen nincs :) ha ne adj Isten lenne legközelebb már "gigaextraplusz" lesz vagy én nem tudom,hogy lehetne ezt már fokozni:D
34F - igen, az lehet ok, mert TÉNYLEG, RHD.TUL tud fájni. Te nem tudod, mert nem tapasztaltad, milyen, ha 10/9x gyomorgörccsel reagálsz, ha közeledik a párod, mert tudod, hogy hiába nyal, ujjaz stb., fájni fog az egész.
Én is hasonló miatt szakítottam a párommal, mert már volt, hogy sírtam a szex alatt. Hiába figyelt, síkosított, vitt 2-3 orgazmusig előtte, mindig piszkosul kellemetlen volt az aktus, nemegyszer véreztem is.
Amit nekem mondtak: you're Hungarian, i live far away from you (elsőéves - londoni - ÁOK-os, Bp-n tanult még 5 évig :D ).
3 hónapja voltunk együtt mikor látott egy jó haverja egy képet rólam és váltig állította, hogy egyszer pár éve ő bizony este látott engem egy parkban, ahogy egy srác előtt térdelek abban a bizonyos helyzetben(nem, ilyen helyzet közelében sem voltam soha).
Én totál sokkot kaptam, hogy ezt most miért kellett. Máig nem tudom, hogy kevert valakivel, vagy merő rosszindulat volt, én nem is ismertem a srácot személyesen.
Kikértem magamnak és esküdöztem, hogy nem történt ilyen.
Végül azt mondta, hogy nem tud így velem maradni, ha igaz, akkor azért, ha nem igaz, akkor azért mert hát a haverja ezt hiszi és ha majd mondja másoknak is, hát az olyan izé, neki így nem megy.
Most 7 évvel később egy boldog házasságban már nem izgat, de akkor nagyon padlót fogtam, főleg hogy egy ilyen dologgal vádoltak idegen emberek, a párom meg nekik hitt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!