Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a leggazabb szakító indok amit valaha mondtak Neked?
nekem szerencsére nem volt még szakításom... de amit ismerősöktől hallottam:
kb. fél év "cicázás"/évődés meg 3 hét kapcsolat után nyögi be a srác, hogy bocs, anyukámnak nem tetszene, ha nem evangélikus vallású lánnyal járnék...
Túlsúlyos lány, sportvilágban viszonylag ismert vízilabdázóval kezd járni... 2 hónappal a kapcsolat kezdete után: a menedzsmentem azt mondta, nem jelenhetek meg veled nyilvánosan... de ha gondolod, adunk neked fogyasztóbogyót, és akkor működhet a dolog. Barátnőm úgy hagyta ott a francban a srácot, ahogy csak bírta... nem akart ilyen mesterséges szerekkel fogyni, az egészsége fontosabb volt.
Egy egyetemi csoporttársam (elég buta és felszínes csaj volt) az egyik pasijának megmondta szakításkor, hogy azért szakít vele, mert szőrös a mellkasa meg mert ha elmennek vhova inni, és a srác felajánlja a fizetést, ő meg felajánlja, hogy majd ő fizet, a srác belenyugszik :D. és az mennyire férfiatlan...
"nem akarok kapcsolatot, csak szexet"
pár nappal később kiírás tőle: feleséget keresek
"Veled éreztem eddig magam a legjobban,de nincs meg az a plusz" 1,5 hónappal később felkeres,hogy hiányzom és kezdjük újra. Ugyanannyi együtt töltött idő után: "Nincs meg az az extraplusz"
Még egyszer valaki ezzel a pluszos szöveggel koptat le,biztos megverem :) :DD
22 N
"Túl "nagy" vagy nekem, egyszerűen fáj."
34F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!