Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi volt a leggazabb szakító...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a leggazabb szakító indok amit valaha mondtak Neked?

Figyelt kérdés
Várom a valaszokat akar lekoptato szövegeket is férfi/női részről egyaránt...:D
2016. máj. 6. 09:10
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
98%
Azt mondta nekem a fiú, hogy azért hagyjuk, azt ami köztünk van, mert fél attól, hogy ha találkozik egy nálam jobbal, akkor ott kell majd hagyjon XD
2016. máj. 6. 11:08
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

nekem szerencsére nem volt még szakításom... de amit ismerősöktől hallottam:

kb. fél év "cicázás"/évődés meg 3 hét kapcsolat után nyögi be a srác, hogy bocs, anyukámnak nem tetszene, ha nem evangélikus vallású lánnyal járnék...

Túlsúlyos lány, sportvilágban viszonylag ismert vízilabdázóval kezd járni... 2 hónappal a kapcsolat kezdete után: a menedzsmentem azt mondta, nem jelenhetek meg veled nyilvánosan... de ha gondolod, adunk neked fogyasztóbogyót, és akkor működhet a dolog. Barátnőm úgy hagyta ott a francban a srácot, ahogy csak bírta... nem akart ilyen mesterséges szerekkel fogyni, az egészsége fontosabb volt.

Egy egyetemi csoporttársam (elég buta és felszínes csaj volt) az egyik pasijának megmondta szakításkor, hogy azért szakít vele, mert szőrös a mellkasa meg mert ha elmennek vhova inni, és a srác felajánlja a fizetést, ő meg felajánlja, hogy majd ő fizet, a srác belenyugszik :D. és az mennyire férfiatlan...

2016. máj. 6. 11:40
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
12. vagyok... azt az elsőnél elfelejtettem közölni, hogy kb. a mgismerkedésük után 2 héttel kiderült, hogy a barátnőm nem evangélikus...
2016. máj. 6. 11:41
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Uramisten :DD és ezek a gyökerek köztünk járnak. Lélegeznek. Léteznek.
2016. máj. 6. 11:50
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

az, hogy "túl jó vagyok"

23n

2016. máj. 6. 12:44
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Egy jósnő azt mondta neki, hogy meg fogom csalni egy szőke lánnyal, na ezt übereljétek! 26/F
2016. máj. 6. 13:02
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

"nem akarok kapcsolatot, csak szexet"

pár nappal később kiírás tőle: feleséget keresek

2016. máj. 6. 13:23
 18/27 anonim ***** válasza:
,
2016. máj. 6. 15:59
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

"Veled éreztem eddig magam a legjobban,de nincs meg az a plusz" 1,5 hónappal később felkeres,hogy hiányzom és kezdjük újra. Ugyanannyi együtt töltött idő után: "Nincs meg az az extraplusz"

Még egyszer valaki ezzel a pluszos szöveggel koptat le,biztos megverem :) :DD

22 N

2016. máj. 6. 19:07
 20/27 anonim ***** válasza:
65%

"Túl "nagy" vagy nekem, egyszerűen fáj."

34F

2016. máj. 6. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!