Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet túlélbi a szakítást?
Figyelt kérdés
Mással jár az exem és azt mondta, hogy jobb a kapcsolat mint nekünk volt.2016. máj. 1. 04:48
1/5 anonim válasza:
Ha olyan jó most a másikkal, akkor miért kell az orrod alá dörgölnie, miért kéne bizonyítania neked? Csak azért mondja, hogy féltékeny legyél. Ha ennyire jól érzi magát, akkor ne tekintgessen vissza a régi kapcsolatába.
3/5 anonim válasza:
Az én exem is úgy lépett ki a kapcsolatunkból hogy rögtön ment a következőbe. Nem tartom vele a kapcsolatot, facebookon nem nézegetem, viberről letöröltem. Nem vagyok rá kíváncsi, a sebeim pedig remélem hamar begyógyulnak.
És kidobtam az összes ajándékát meg szárított rózsát, mindent.
4/5 A kérdező kommentje:
én is kidobtam, sőtt visszaadtam neki mindent szakítás előtt, mert már más fiúval találkozgatott (félig titokban). Próbálok túl lenni rajta, de nem tudok, mert azt mondta a végén, hogy én rontottam el. Pedig én tökre akartam a kapcsolatot csak nem tűrtem el, hogy mással találkozgasson.
2016. máj. 1. 10:42
5/5 A kérdező kommentje:
Ja és se csók, se puszi nem volt már az utolsó hónapokban, ami nekem nagyon hiányzik a kapcsoltaban. Ölelést sem mindig engedte.
2016. máj. 1. 10:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!