Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A lányok/nők szánalmasnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok/nők szánalmasnak tartják ha egy fiú/férfi miattuk issza le magát? (Szerelmi bánatában)

Figyelt kérdés
2016. ápr. 20. 20:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%

Számomra ez volt a végső lökés, hogy elfelejtsem az exem. Én nem bírtam már vele, megfojtott a szerelmes sz.rjaival, de még mint ember szerettem. Nem beszéltünk pár napot, majd utána megkérdeztem,hogy hogy van nélkülem, a válasz rá: mióta nem beszélünk, egyfolytába be vagyok rugva..

Totális kiábrándulás a részemről..

2016. ápr. 20. 21:55
 12/16 Sunshinedoll ***** válasza:
54%
Nem, előfordul. Az exem ezt csinálta, én pl jól szórakoztam rajta, és melegség töltötte el a szívem, és tölti el mai napig, hogy egész életében a bűnbánattal és azzal a ténnyel kell élnie hogy elveszített engem :) Igya csak le magát, ha én veszítettem volna el saját magam, én is ezt csinálnám :D
2016. ápr. 21. 09:11
 13/16 anonim ***** válasza:
Igen.
2016. ápr. 21. 10:05
 14/16 anonim válasza:

Szerintem mindegy, hogy részegre iszod-e magad, inkább az a kérdésem, hogy ezt miért az ítélje meg, aki miatt :(

Várj kicsit, nyugodj meg, gondold majd meg és válassz jól, nagy feladat de megéri :)

2016. ápr. 22. 05:59
 15/16 anonim ***** válasza:
46%
És az mennyire szánalmas, mikor ezt egy nő játsza el :D
2016. ápr. 23. 11:28
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ hànyszor. Első felindulàsból nincs benne semmi szànalmas. Emberek vagyunk. Ki így, ki úgy èli meg a lelki problèmàjàt. A gàz az ha a dolog elhúzódik. Ha nem tud tovàbb lèpni. Az èn exem a halàlba itta magàt. Eleinte sajnàltam. Aztàn csak szànalmat èreztem.
2016. ápr. 23. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!