Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vonatkoztassak el erről a félelmemről?
Az első és eddigi egyetlen párom 3 együtt eltöltött év után külföldre költözött és vége lett. Ennek már több éve,azóta nem is volt senkim. És úgy érzem nem is akarok,mert rettegek attól,hogy vége lesz és azt nem tudom hogy bírnám ki. Tudom,hogy nem szabad ezen gondolkozni,agyalni,de tisztában vagyok vele,hogy ha elveszíteném,azt akit szeretek teljesen összeomlanék. Persze tudom,hogy mindenkit megvisel egy szakítás,de én rettegek.
Nem vagyok kapcsolatfüggő meg semmi,magam mellé sem akarnék láncolni senkit,csak félek. Hogy változtathatnék rajta?
Hát ha ettől rettegsz és egyen agyalsz nap mint nap, akkor bizony tényleg be fogod vonzani. Önmagát beteljesítő jóslat. Egyébként meg engem is hagytak már el és mentem tovább, igaz életem legrosszabb érzése volt, de erősebb lettem ezáltal. Szóval valamennyire azért jó, hogy ilyenek történnek az emberrel. Miért nem mentél te is vele?
Gondolj arra, hogy ilyen nem lesz többet, hogy szertni fognak és nem fognak így kibabrálni veled.
Lány vgay, ugye?
A következőt tedd: keress kifejezetten laza kapcsolatot. Próbáld meg megbeszélni, hogy nem szól másról, csak közös szórakozásról. Ha eltelik így pár hónap és látod, hogy a srác is vevő rád, elkezdhetitek lassanként komollyá tenni.
Ha mégsem alakulna ki a nagy érzelem, legalább van valakid, aki nem hagy szárazon tengődni.
Ez nem egyszerű. Nekem is volt egy hosszú kapcsolatom egy olyan lánnyal, akit nagyon szerettem, de többször is otthagyott, majd meggondolta magát. A játszadozása eléggé megviselt. Az érzéseim most is kavarognak és folyton előjönnek bennem a különböző gondolatok és emlékek. Én is összezuhantam, amikor elhagyott. Pedig fel voltam rá készülve, éreztem, hogy labilis személyiség. Számítottam arra, ami jön. De arra, hogy olyan érzések jönnek elő bennem, már nem gondoltam volna.
Megértem, hogy félsz. Ha jól értelmezem, nektek boldog kapcsolatotok volt és nem sok szakításra utaló jel is volt. Ezért össze lehetsz zavarodva és az az érzésed lehet, hogy hiába minden szép és jó, hiába élsz vele akármennyit, egyszercsak minden megváltozhat.
Sajnos a legtöbb kapcsolatban ezt látom én is. Hiába boldogok egymással, élnek szép éveket együtt, egyszer valaki bekattan. Pontosabban a bekattanás csak egy reakció a másik viselkedésére. És utána felrúgnak mindent.
Nem biztos, hogy a félelmed alaptalan. Sajnos ilyen lett ez a világ.
Ha esetleg van kedved beszélgetni, rám írhatsz :)
25F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!