Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek szakítás után? Többi lent.
Párom szakított velem. Érthetetlen volt eleinte az egész. Egyszer emiatt-egyszer amiatt. Egyszer az én hibám volt, egyszer az övé.
Igazság szerint egy buta kijelentésem miatt ijedt meg, amiért szakított. Pedig előtte (ahogy én láttam) nagyon boldogok voltunk. De már ebben sem vagyok biztos... azt sem tudom tényleg szeretett-e. Elég könnyen eldobott magától, és azt látom rajta nem is érdekli igazán. Ráadásul kiderült, más tetszik neki. Sajnál engem, hogy így szenvedek, de ezzel nem érek sokat.
Én szeretném visszahódítani, de nem akarja. azt mondja neki tényleg ennyi elég volt. Bocsánatot is kértem tőle ezerszer, pedig ő tört össze engem. Mással nem tudok együtt lenni, mindenkiben őt látnám. Én szeretem még mindig. Mit tegyek? Hogyan tegyem jóvá? :(
Már jobb. :)
Ma egy hete.
Vasárnap beszéltünk utoljára... én hívtam, csak bocsánatot akartam kérni, holott nem én bántottam meg őt, hanem fordítva, de mindegy. Fontos a bocsánat kérés.. de aztán benyögött egy új információt.
Azért nem akar velem lenni, mert ki akar mást is próbálni. Szóval kiderült, én csak egy próba voltam neki. :) Szóval most már nem érdekel. Ő veszít, én nem. És hogy már tudom ezt, sokkal jobb. :) Köszönöm az eddigi válaszokat. :)
Én valóban nem veszítettem. nekem volt 5 csodás hónapom, míg neki nem.
Bár valóban vesztettem....egy személyt aki átvert, aki hazudott hónapokon keresztül.
De valahogy ez nem olyan vesztés, mint amit ő vesztett. :D Ő egy olyan embert vesztett el, aki szerette, aki mindent megadott neki, akinek nem csak szórakozásra kellett. Én nem hagytam el őt másért, és nem is lett volna így!
És visszavágni sem fogok, az élet előbb-utóbb visszaadja neki. Fog ő még így járni, mint ahogy én vele, és akkor bánni fogja, hogy ezt tette. :) Csak idő kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!