Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lesz még valami szakítás után? Többi lent.
Barátnőm két napja szakított velem. Nem voltunk még olyan régóta együtt, 5 hónapról van szó, de én tényleg nagyon szeretem/szerettem. Nem felszínes érzésekről van szó. Volt már előtte is kapcsolatom, volt ami hosszabb volt,de senkinél nem éreztem ilyet. Érte tényleg mindent megtettem, és én is változtam néhány dologban, csak hogy neki jó legyen.
De mégis szakított. Mondván a sok féltékenykedésemre, pedig nem volt sok, csak ő vett sok mindent annak, meg hogy nem szeretném szerinte megismerni a haverjait, illetve volt egy kérdése, amire indulatból válaszoltam sajnos, és ezért is szakított. De én nem tudtam ezt elfogadni. A szakítás előtt párórával még egymással voltunk, mondta hogy szeret,hozzám bújt...stb. Aztán később mégis szakított. Előtte pár nappal is akart már, de akkor azt mondta nem tudna szakítani, mert szeret, és nem tudna nélkülem élni.
Tegnap volt egy kis beszélgetésünk, és a téma által odáig jutottunk, hogy mondtam, én még mindig szeretem, visszafogadnám, nem baj ha elcseszte, én akkor is szeretnék újra vele lenni. Tanultam én is a dologból, ő is... ha újrakezdenénk, ennyivel már jobb lenne a kapcsolatunk. De ma reggel úgy keltem fel, hogy nem biztos,hogy jó ötlet. Elvesztettem a bizalmam. Ki lehet azt újra építeni? Hisz nem más miatt hagyott el,hanem kettőnk hibája által. Nagyszerű lány, de nem tudom megtudnék e benne újra bízni. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? Lehet szakítás után újra bízni valakiben? Biztos hosszú idő újra kialakítani a bizalmat, de ha lehetséges, szerintem megérné.
Ha ez számít, 20 éves vagyok.
Azt hiszem én két határozatlan/labilis emberkével állunk szemben :-) Te sem tudod, mit akarsz, meg ő sem...
Mit érzel? Ő mit érez? Ha mindketten akarjátok a másikat, folytassátok, lépjetek túl a sérelmeken! De ha nem, akkor engedjétek el egymást.
Én nem látok a fejébe, nem tudhatom, hogy ő mit szeretne, de ha végig olvassa valaki az írásomat, tudja, én őt szeretném, csak a bizalom tűnt el. És erre lennék kíváncsi, hogy lehetséges e az, hogy újra megbízzak benne? Persze hogy határozatlan vagyok, amikor dobtak egy gyerekes kijelentés miatt (főképp emiatt). Meg hogy nem először akarta szakítani. Így hogyan legyek határozott? :)
valamikor biztos, hogy ő is szeretett rajta, mert éreztem, de amióta a bizalom eltűnt, fogalmam sincs, hogy ő szeret-e. Meg hogy mit szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!