Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet szakítás után a másikhoz való ragaszkodást megszüntetni? 20L
Figyelt kérdés
Én vetettem véget a kapcsolatnak,mivel már látható és érezhető volt, hogy semmit sem jelentek neki illetve változtatni sem volt hajlandó semmin.
Ezek ellenére szerintem nem fogja fel, pedig egyenes voltam vele, még mindig naponta ír és úgy viselkedik mintha mi sem történt volna.
Nem szeretnék vele barát lenni, de bunkó sem.
Hogy lehet a ragaszkodást megszüntetni( 5évig voltam vele)?
2016. ápr. 12. 16:58
1/6 anonim válasza:
Olyan közhelyekkel mint idő meg más emberek megismerése és megkedvelése. A többit már embere válogatja hogy kinek mennyi ideig tart.
2/6 anonim válasza:
5 ev hosszu ido, ugyh ahhoz, h Te is kiheverd, legalabb 1 evre van szukseged. Sajnos ez tenyleg csak ido kerdese.
3/6 anonim válasza:
Valamit csak jelentettél neki, ha naponta ír annak ellenére, hogy közölted vele a szakítást. Nem inkább ő nem jelent neked semmit?
4/6 anonim válasza:
Közöld vele nyíltan, de udvariasan, hogy köztetek már tényleg vége mindennek, viselkedjen ennek megfelelően.
Ha ez nem használ, akkor tiltsd le, ez nem bunkóság.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
U.I. én nem jelentettem neki semmit, mert 3 évig vártam, h változtasson. Csak annyit értem el,h eleget tettem az elvárásainak, mert az van neki.
2016. ápr. 13. 16:37
6/6 anonim válasza:
Szerintem normálisan meg kéne vele beszélned, mi miért történik. Esetleg adni neki egy utolsó esélyt. Nyilván jelentesz neki valamit, ha így viselkedik.. csak rá kell világítanotok egymásra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!